Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 sep 2023, 00:08

Florin Salam, invitat in cadrul emisiunii 40 de întrebări 

Sursa: Captură KANAL D

Florin Salam a vorbit deschis despre sumele impresionante de bani pe care le câștigă! „Nu trăiesc două sute de vieți! Eu trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc!”

Florin Salam se numără printre cei mai talentați și apreciați cântăreți de manele din România, iar de-a lungul carierei sale, artistul a reușit să cucerească o mulțime de fani, care îl susțin și îi ascultă melodiile cu admirație. Devenit din ce în ce mai cunoscut și adulat de public, Florin Salam a avut și activitate artistică din ce în ce mai intensă, ceea ce i-a adus și câștiguri fabuloase pe parcursul anilor.

Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

Invitat în platoul emisiunii “40 de întrebări”, Florin Salam a făcut dezvăluiri inedite atât despre parcursul carierei sale, cât și despre viața personală. De-a lungul anilor celebrul artist a avut parte pe plan personal de multe momente dificile însă niciodată nu s-a lăsat doborât ci și-a revenit de fiecare dată cu și mai multă forță pentru a duce mai departe proiectele sale muzicale de succes.

Florin Salam a mărturisit că a găsit întotdeauna motivația de a merge mai departe datorită soției și copiilor săi, pe care îi adoră.

Însă pe plan profesional îndrăgitul artist s-a bucurat de mari succese, dar și de câștiguri pe măsură. În anul 2011, în topul celor mai bogate persoane de etnie rromă din România, realizat de o publicație online, Florin Salam figura pe locul 35, în 2022, numele artistului apărea pe locul al doilea în clasamentul celor mai înstăriți cântăreți de manele din România, cu o avere estimată la 1,3 milioane de euro, în

vreme ce primul loc era ocupat de impresarul Dan Bursuc, cu 1,5 milioane de euro. De asemenea, în ultimii ani, presa a scris despre faptul că onorariul cerut de Florin Salam la un eveniment ar fi de 20.000 de euro. În anul 2013, presa a scris de asemenea că Florin Salam ar fi primit chiar 35.000 de euro pentru a onora invitația de a cânta la o nuntă din Republica Moldova.
Iar tarifelor menționate se adaugă și banii strânși din dedicații deloc puțini.

Întrebat dacă a reușit să agonisească multe milioane de-a lungul anilor din câștigurile primite în cadrul evenimentelor private, Florin Salam a răspuns că nu a strâns niciodată bani mulți așa cum se crede, însă mereu a avut tot ceea ce și-a dorit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Florin Salam, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Moartea fostei soții l-a trimis spre cele mai întunecate gânduri: „Moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”

„Eu nu am bani niciodată așa strânși, în schimb am tot ce vreau eu! Dacă vreau astăzi să fac un șpriț cu cine vreau, ce vreau, sau să-mi cumpăr o mașină fac rost! Și după aceea văd eu, ne socotim din cântări! Am talentul asta eu! Și nu o să strâng milioane

niciodată! Ai zis 1,3 milioane... eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte doar! Eu nu am strâns bani niciodată dat în schimb am avut tot timpul ce vreau! Și încă o dată spun... sunt un om care nu ține cont... dacă un sacou costă o sută de mii și poate nu merită mai mult de 5000, dacă eu îl vreau, eu dau o sută de mii pe un sacou! Am chestia asta, încât așa mi-e inima formată! Că nu trăiesc două sute de vieți! Eu trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc! Vreau să am ambiție mai tare decât ei! Prin asta sunt mai bogat decât ei! Eu au bani dar n-au ambiție!”, a spus Florin Salam.

Citește și: Florin Salam, adevărul despre consumul de substanțe interzise! Declarații în premieră: „Am recunoscut că am făcut”