Ce avere are acum Liviu Dragnea. Fostul președinte PSD: „Trăiesc din salariu și cu ce câștigă Irina"

,
Liviu Dragnea râde

Liviu Dragnea

[Sursa foto: Facebook]

Liviu Dragnea a fost arestat în timp ce era președintele Partidului Social Democrat (PSD) și șeful Camerei Deputaților.


In articol:

În ultima declarație de avere, depusă în 2019, înainte de condamnarea definitivă la închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea declara că deținea un teren intravilan la Turnu Măgurele, de 2.913

metri pătrați. Totodată, poseda și un apartament de 80 de metri pătrați, tot în Turnu Măgurele, dar și un spațiu comercial/de producție, în același loc, de 1.527 de metri pătrați.

Liviu Dragnea scria în ultima declarație de avere completată că deținea și două mașini, o Skoda Superb, fabricată în 2006, și un BMW X5, fabricat în 2009.

Avea în bancă atunci 76 de dolari și circa 184.988 de lei. Totodată, nota acțiuni la S.C. Hotel Turris S.A Turnu Măgurele, în valoare de 80.710 euro, respectiv 460.110 lei.

Venitul său anual, ca președinte al Camerei Deputaților, era de 153.384 de lei, adică aproximativ 12.782 de lei pe lună.

Liviu Dragnea avere: Din ce trăiește acum fostul șef PSD

Liviu Dragnea este, în prezent, salariat la firma fiului său, Valentin Dragnea, fostul patron al formației din liga a II-a, Turris Turnu Măgurele.

De altfel, după ce Valentin Dragnea și-a retras susținerea financiară a echipei, aceasta s-a retras din Liga a II-a. La un moment dat Dragnea Jr. spera ca echipa lui să promoveze în prima ligă.

"Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?", a fost întrebat la TV fostul președinte PSD.

"Nu mor de foame. Trăiesc cu o parte din salariu. Și cu ce câștigă Irina.

Mă mai ajută copiii", răspundea Liviu Dragnea.

Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea

[Sursa foto: Instagram]

Condamnat la sfârșitul lui mai 2019 la trei ani și jumătate de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu, Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021. 

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis.

Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, spunea Liviu Dragnea în instanță.

„Eu mă consider deținut politic, pentru că am intrat (la închisoare) nevinovat. PSD a devenit un partid de operetă, un partid de lași”, spunea Liviu Dragnea după eliberare.

La scurt timp după ce a părăsit închisoarea, Liviu Dragnea a atacat actuala conducere PSD, pe care o acuză de blat cu președintele Klaus Iohannis și a anunțat că, împreună cu fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu, înființează un nou partid politic, Alianța pentru Patrie (APP).

liviu dragnea si denise rifai

Liviu Dragnea, față în față cu Denise Rifai duminică, la Kanal D

[Sursa foto: Kanal D ]

Citeste si: Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Liviu Dragnea, anchetat și în dosarul Tel Drum

Fostul președinte PSD nu a scăpat complet de problemele cu justiția după condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea mai este anchetat penal în dosarul Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. 

Procurorii susțin că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi înființat în 2001 un grup infracțional organizat "care acționează și în prezent", format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA menționa că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.  

Citeste si: Cum arată fiica lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea, o prezență discretă în showbizul autohton. Cu ce cântăreț celebru are o relație?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra Dragnea, o prezență discretă în showbizul autohton. Cu ce cântăreț celebru are o relație

Kovesi le dă decisiva de la Bruxelles: Corupția e la fel în Europa de Vest ca în Europa de Est. Nicio țară din Europa nu este curată. Niciuna!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă

Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies