Ce au descoperit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca? Erau BETONATE!

Author: O.P.

Perchezițiile continuă si astazi in curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Anchetatorii au găsit noi fragmente osoase într-una din gropile betonate din curtea criminalului.

La mai bine de o lună de când au început cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, anchetatorii au găsit noi fragmente osoase într-una din gropile betonate aflate în curtea suspectului.

Acestea nu par a fi umane și vor fi trimise la expertiză, transmite

Mediafax. În prezent, sunt analizate mii de probe adunate de criminaliști de la casa groazei.

Citeste si: Ce a putut sa spuna Livian despre Bianca! Cum a reactionat aceasta: ''Vai, Doamne...''

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Mesajele cutremurătoare pe care soțul Florentinei le-a găsit în telefonul ei, după ce femeia a fost găsită spânzurată. Rudele femeii susțin că, la mijloc, este o crimă

Pentru a se asigura că nu

pierd nimic din vedere, anchetatorii au secat fântâna din curte și au golit fosa septică. La cercetările din casa de pe strada Craiovei participă și Gheorghe Dincă.

Luni, procurorii de caz au obținut un nou mandat de percheziție domiciliară și au dispus, prin ordonanţă, expertizarea tehnică a autoturismului aparţinând inculpatului, precum şi a altor mijloace de probă ridicate cu ocazia percheziţiei. 

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Gheorghe Dinca si un unchi al Alexandrei: "Tocmai el, dintre toti oamenii, sa-mi ia nepoata"