Ce adidaşi bărbaţi vom purta în această primăvară?

Deşi iarna ne-a surprins din nou, cu ale sale geruri bine cunoscute, cu toţii suntem deja cu gândul la primăvară. Ca de obicei, trecerea de la un anotimp la altul ne face să renaştem parcă o dată cu natura. Acum, crește și pofta de a completa garderoba!

Trendurile pentru primăvară în materie de adidaşi

Primăvara este sezonul reînnoirii şi i ne punem problema de a ne reîmprospăta şi garderoba şi dulapul pentru încăţăminte. Domnilor, vă propunem să descoperiţi ce adidaşi bărbaţi se vor purta în această primăvară!

Un trend care va reveni în această primăvară, care este unul extrem de... cunoscut, să spunem, este cel al adidaşilor clasici. Da, exact, acei adidaşi clasici care se purtau şi acum câteva primăveri, cu care niciunul dintre noi nu va da greş vreodată.

Nu contează brandul, îl putem alege pe cel ne-am obișnuit! Ca stil... stilul clasic este cel care nu se demodează şi poate fi identificat uşor, deoarece merge pe o linie simplă. Fără multe accesorii si elemente decorative inutile. 

Un alt trend care continuă în primăvara următoare este cel al adidaşilor de bărbaţi masivi, cu talpa groasă. Fie că vă plac sau nu, aceştia sunt extrem de trendy, fiind un must have al acestor timpuri. Nu ezitaţi să fiţi îndrăzneţi, dragi domni. Deşi sunt masivi, acest tip de adidaşi pot fi purtaţi aproape cu orice model de pantaloni şi se integrează perfect în orice ţinută cu iz modern.

În afară de adidaşii masivi, trendurile primăverii 2021 în materie de adidaşi se îndreaptă şi spre logo-uri (foarte) vizibile. Extrem de vizibile. Am spune chiar plasate ostentativ, care parcă vor să atragă ele atenţia, nu voi.

Desigur, chiar şi aşa, puteţi alege o pereche care să vă scoată în evidenţă ţinuta şi care să vă reprezinte ca stil.

În antiteză cu modelele mai îndrăzneţe, iată că trendurile acestei primăveri ne poartă şi spre minimalism. În materie de adidaşi pentru bărbaţi, moda se referă la clasicii adidaşi albi. Albul complet şi modelul simplu conferă un plus de eleganţă şi stil. În plus, acest tip de adidaşi minimal pot fi combinaţi şi inseraţi în aproape orice tip de ţinută, de la una sport până la una smart casual. 

Iar pentru domnii care aleg în primul rând comoditatea înainte de orice trend, avem o veste bună: adidaşii pentru alergat sunt şi ei la modă primăvara care vine! Fie că ieşiţi la jogging sau pur şi simplu daţi o raită prin oraş, joggerii sunt perechea de adidaşi mereu la îndemână, cu care vă veţi simţi foarte bine oricând!

Unde găsim adidaşi pentru bărbaţi în tendinţe?

La magazinele de specialitate, desigur! Noi avem o propunere pentru toţi! Magazinele CCC sunt propunerea noastră, deoarece acolo găsiţi produse de calitate, la un preţ foarte bun. Şi da, toate modelele de adidaşi pentru bărbaţi menţionate anterior le puteţi găsi în aceste magazine. În plus, puteţi achiziţiona perechea preferată şi din magazinul online: https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi/incaltaminte-sport, mai ales dacă vă este oarecum dificil să ajungeţi la magazinele fizice din apropiere. 

Cum purtăm adidaşii în tendinţe?

Acum că am descoperit unde găsim adidaşii potriviţi şi care s unt tendinţele să aruncăm o privire şi asupra compatibilitate. Dacă în urmă cu câţiva ani, aceste tipuri de încălţăminte erau specifice ţinutelor sport, acum lucrurile sunt destul de diferite. Adidaşii au devenit emblematici pentru ţinutele urbane, deci sunt acceptaţi în anumite situaţii chiar şi la outfiturile ceremoniale ori la cele formale. Pentru a crea ţinute originale sigure îi poţi combina cu blugi, chino, pantaloni drepţi. Îi poţi purta cu sacou şi sau cu bluze subțirii, cu hanorace sau tricouri cu guler. Fii creativ şi îndrăzneşte să îi combini!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies