Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat. „Pistolarul din Tarragona” a împușcat mai multe persoane la fostul loc de muncă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 aug 2022, 09:32

Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat

Sursa: turnulsfatului.ro

S-a aflat ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat. Românul în vârstă de 46 de ani luase decizia de a-și dona organele înainte ca serul fatal să îi fie administrat.

S-a aflat ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat.

Românul se afla în Spania și a reușit să obțină în instanță dreptul de a muri. Cu toate acestea, înainte ca procedura respectivă să fie efectuată, a cerut ca organele să îi fie donate.

Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat?

Avocatul lui Marin Eugen Sabău, care era cunoscut și ca „Pistolarul din Tarragona”, a spus că procedura de eutanasiere a avut loc în cadrul unui spital penitenciar și, deși nu a fost anunțată, a fost dusă la îndeplinire.

Din cauza nemulțumirilor pe care le avea în legătură cu fostul loc de muncă, Marin Eugen Sabău a mers înarmat la sediul la care a lucrat, unde și-a împușcat trei șefi, dar și un polițist. În timpul operațiunii de capturare, acesta a fost rănit, ajungând să fie imobilizat la pat de opt luni.

Din cauza faptului că avea dureri extrem de mari, „Pistolarul din Tarragona” a cerut să fie eutanasiat.

Înainte de eutanasiere, acesta a avut o ultimă discuție cu persoanele apropiate și și-a luat rămas bun.

Acesta a fost sedat, organele i-au fost prelevate pentru a fi donate, conform dorinței sale, urmând, apoi, ca injecția letală să îi fie administrată. Acesta a decedat în aproximativ cinci-zece minute, fără dureri.

Citeste si: Românul de 46 de ani care va fi eutanasiat în Spania! Povestea lui e de film de acțiune!

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Cu toate acestea, înainte de a muri, Marin Sabău a avut dreptul la un ultim cuvânt, însă, potrivit stirileprotv.ro, acestea nu au putut fi dezvăluite.

Marin Eugen Sabău a fost împușcat în coloană

În timp ce polițiștii încercau să îl captureze, Marin Eugen Sabău a fost împușcat în coloană, motiv pentru care era paralizat și avea un picior amputat, putându-și mișca doar capul și o mână.

În urmă cu doar câteva zile, Marin Eugen a cerut să fie transferat într-un spital obișnui t, pentru ca rudele să îl poată vizita fără a întâmpina diferite restricții. Decizia lui, însă, nu a fost acceptată, deoarece instanța credea că cineva din persoanele apropiate l-ar putea ajuta să evadeze.

Mai mult decât atât, un alt motiv invocat a fost acela conform căruia Eugen Sabău nu și-a exprimat niciodată regretele față de faptele comise și nici nu le-a cerut scuze victimelor pentru ceea ce a făcut.

Românul de 46 de ani care va fi eutanasiat în Spania! Povestea lui e de film de acțiune!

„El considera că nu avea drepturi după 12 ani de muncă la companie şi era tratat foarte rău. Sunt lucruri care or să iasă la suprafață pe viitor”, a mai spus Gerarg Amigo, avocatul acestuia.

Citeste si: Emotionant! Mai erau cateva minute pana la eutanasiere, cand cineva l-a adoptat. Reactia acestui catelus cand a aflat ca va fi salvat o sa iti smulga lacrimi

De asemenea, persoanele care au fost rănite de Eugen Sabău au contestat dreptul la moarte asistată.

 

Taguri: