Ce a putut sa ii faca Bogdan Mocanu iubitei sale, Andra! "Razbunarea pentru 1 aprilie"

Bogdan Mocanu si Andra isi condimenteaza relatia cu fel de fel de glume si farse.


In articol:

Bogdan Mocanu i-a turnat apa in cap Andrei! "Razbunarea pentru 1 Aprilie", a scris Bogdan Mocanu.

Andra a mers repede la toaleta, iar Bogdan Mocanu o striga fara ca aceasta sa raspunda. "Iubiii! Iubiii", se auzea in spatele usii inchise de la toaleta, dar Andra, suparata, nu voia sa vorbeasca cu el.

S-au dat de gol! Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu

Au o relație frumoasă și se înțeleg mai bine ca niciodată, iar între ei, lucrurile sunt din ce în ce mai serioase. Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Nu au făcut niciun anunț oficial, însă un detaliu subtil vorbește de la sine despre planurile de viitor pe care le au Andra Voloș și Bogdan Mocanu.

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea "Puterea Dragostei", au trecut prin multe încercări, iar acum par mai convinși ca niciodată că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că cei doi au planuri serioase de viitor. Dacă ar fi să judecăm după bijuteria pe care Andra o poartă la mână, mai exact o brățară cu un pandantiv care simbolizează ideea de familie, pare că cei doi au luat în calcul posibilitatea de a-și petrece toată viața împreună și de a deveni părinți.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate