Ce a patit Valeria de la “Bravo, ai stil!”? “Pentru ca asa am eu chef!”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Valeria face pe rebela si defileaza nonsalanta.

Dupa declaratiile care nu sunt deloc pe placul juratilor, concurenta ajunge direct in fata acestora. Membrii juriului sunt iritati la culme de comportamentul tinerei si nu ii iarta atitudinea impertinenta. 

“Astazi merg unde vreau eu! Fac ce vreau, ma duc unde vreau si zic exact ce vreau eu. Pentru ca asa vreau eu, pentru ca asa am eu chef”, spune Valeria cu zambetul pe buze.

Daca tot este pe atitudine astazi, Valeria, trimite-o direct in fata noastra”, solicita amenintator Raluca Badulescu, facand referire la comportamentul inadecvat al concurentei.

“Dragilor, probabil de aceasta data nu voi avea nevoie de voturile voastre. Eu sunt Valeria si v-am pupat”, isi incheie concurenta discursul, dupa jurizare.

Care este cauza pentru care Valeria are aceasta atitudine fata de jurati si ii sfideaza veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate