Ce a apărut pe străzile din București înainte de sosirea șefului NATO, Jens Stoltenberg, în România

Author: Madalina Maftei

Jens Stoltenberg ajunge luni la Palatul Cotroceni

Sursa: Facebook

Jens Stoltenberg sosește luni, 28 noiembrie, la București pentru Reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre NATO în perioada 29-30 noiembrie 2022.

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, ajunge luni la Palatul Cotroceni, acolo unde va fi întâmpinat de președintele României, Klaus Iohannis.

Cu doar câteva ore înainte ca șeful NATO să sosească la București, pregătirile continuă, astfel, românii au putut observa un detaliu mai puțin obișnuit pe străzile din Capitală.

Ce au observat bucureștenii pe străzile din Capitală, cu câteva ore înainte ca Șeful NATO să ajungă în România

Șeful NATO și Klaus Iohannis se vor întâlni astăzi la Cotroceni, acolo unde au programate convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale și declarații de presă comune.

Secretarul general al NATO se va întâlni și cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, iar mâine, 29 noiembrie 2022, oficialul Alianței se va întâlni cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 

Citește și: Șeful NATO ajunge luni la Palatul Cotroceni. „În zilele următoare toți ochii vor fi ațintiți spre București”, a declarat ministrul Bogdan Aurescu

Jens Stoltenberg va fi prezent în România până miercuri, între 29-30 are loc Reuniunea șefilor diplomațiilor din statele membre NATO. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Pregătirile sunt în toi în aceste momente în Capitală, pe străzile din centrul București au fost arborate steaguri cu stema NATO, în locul drapelului european, detaliu observat de bucureșteni în această dimineață.

Klaus Iohannis l-a primit pe Jens Stoltenberg  la Palatul Cotroceni: „Noi strategii NATO după ce Putin a declanșat războiul”

Jens Stoltenberg vine astăzi în România

România găzduiește în aceste zile primul eveniment de nivel înalt al Alianței Nord-Atlantice într-un stat de pe Flancul Estic, aflat în prima linie de apărare a NATO, după agresiunea armată a Federației Ruse împotriva Ucrainei.

"Alegerea Bucureştiului ca loc de desfăşurare a Ministerialei (Reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre NATO- n.r.) are multiple semnificaţii. Şi mă bucur că în zilele următoare "toţi ochii" vor fi aţintiţi spre Bucureşti, pentru că, în mod real, timp de câteva zile, cele mai importante subiecte pentru securitatea regională, europeană şi euroatlantică vor fi dezbătute aici. Este un semnal clar al faptului că România, în această parte a lumii, contează, atât la nivelul NATO şi al Uniunii Europene, cât şi la nivel internaţional, în general", a declarat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, într-un interviu difuzat sâmbătă de  AGERPRES .  

Citește și: Astăzi are loc Reuniunea miniștrilor de Externe din statele membre NATO la 15:00. Jens Stoltenberg se întâlnește cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies