Ce a apărut pe internet, după ce Bianca a primit permisie să lipsească o săptămână de la Puterea Dragostei! ”Dumnezeu s-o ierte”

Mesaje incredibile apărute în mediul online după ce Bianca a ieșit din casă.

Vestea că Bianca de la Puterea dragostei va sta departe de Livian timp de o săptămână i-a supărat pe mulți fani de-ai emisiunii.

După mai bine de 10 luni în care a stat aproape zi de zi în casa Puterea dragostei, Bianca a primit permisiunea de a pleca acasă și de a-și vedea rudele și prietenii.

Însă faptul că o puteau vedea zilnic pe Bianca i-a lăsat cu gust amar pe unii fani ai emisiunii, care au început să posteze pe grupurile de susținere mesaje.

Mama, cât o plângeți pe Bianca de gândești că a murit”, a scris o fană, iar comentariile au continuat:

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare alaturi de una dintre cele mai talentate si indragite artiste autohtone! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar, la scurt dupa iesirea sa din emisiune!

„Nu o plânge nimeni, absolut toți o iubesc / Muriți voi de ciudă când se va întoarce / Să intre când i-oi zice eu, / Dumnezeu să o ierte, dacă era moartă era paranghelie”, i-au transmis unii fani de-ai emisiuni, clar nu fani de-ai Biancăi.

Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate