Ce a ajuns să facă Paula Seling după ce s-a retras din viața publică

,
paula seling
Paula Seling

Paula Seling s-a retras din viață publică însă artista are o ocupație foarte importantă pe care o continuă cu multă dedicare.


In articol:

Artista, născută la Baia Mare este o activistă pentru protecția mediului și este preocupată în mod constant de problema încălzirii globale. Paula Seling nu se poate resemna în față ignoranței unora în ce privește bunăstarea planetei, iar mesajele cântăreței legate de incendiile care pot să izbucnească din cauza încălzirii globale și a dispariției a mii de animale sunt extrem de dure.

Paula Seling este ingrijorata

Paula Seling a mărturisit că este îngrijorată că nimeni nu o ascultă atunci când se adresează celor care ar trebui să se preocupe de mediul înconjurător.

„Sunt om ce încearcă să reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc să consum şi să promovez produsele locale. Am investit în panouri solare şi încerc să găsesc soluţîi pentru reducerea deşeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft mă consideră deja nebună – «haideţi doamnă, pentru câteva pungi…», a scris Paula Seling pe pagină de Instagram.

Citeste si: Paula Seling: “Incerc sa devin un om mai bun si sa ma port frumos cu ceilalti” VIDEO

Citeste si: Paula Seling, DUET SENZATIONAL cu Samy, catelul ei. Vezi cat sunt de adorabili!

Artista face tot ce poate ca să protejeze planeta și animalele

Paula Seling a militat împotriva artificiilor care poluează, a lampioanelor care produc incendii și și-a exprimat adesea încântarea că cei inconștienți au refuzat să o mai urmărească sau să îi mai fie prieteni.

Din iubire pentru planetă şi pentru animale. Scriu că nebună că artificiile nu sunt OK. Unii râd de mine. Am scris, nu demult, că lampioanele urcă, apoi coboară şi provoacă incendii. Nu au nicio legătură cu dorinţe care se împlinesc, idealuri şi altele. Sunt nişte tâmpenii. Mulţi mi-au dat unfollow şi mă bucur. E în regulă că nu sunt prietenă cu inconştienţi. Ştiu, e neplăcut să vezi că cineva îţi spune că greşeşti, dar cere o tărie şi o nobleţe să înţelegi că ai greşit şi să faci ceva în legătură cu asta“, a continuat cântăreaţa.


Paula Seling a lansat un avertisment foarte serios

Artista atrage atenția că starea mediului se agravează dacă nu luăm măsuri, iar copiii noștri vor fi cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Pentru că ştiu că urlu de multă vreme, dar prea puţini mă ascultă. Şi că mine sunt mulţi. Mulţi pe care lumea îi consideră că exagerează, prea puţini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logică, dar care fac atât de mult rău naturii şi animalelor. Din păcate realitatea e mult mai gravă decât se prezintă în presă. Peste 50 de ani, dezechilibrul creat de încălzirea globală va fi uriaş. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noştri. Stăm cu capul în nisip“, a fost mesajul artistei.

Paula Seling
Paula Seling pe scena

Citeste si: Cum a topit Paula Seling 10 kilograme. Dieta ei pentru un trup perfect

Citeste si: Iulia Albu: "Paula Seling poarta o rochie si sandale copiate, la Eurovision!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Curs valutar BNR luni, 28 septembrie 2020. Leul castiga teren! Ce se intampla la casele de schimb valutar

OMS, cu toate ipotezele pe masă: 'Prea devreme pentru a trage concluzii despre originea noului coronavirus'

Oamenii cu această grupă de sânge și acest RH ar avea la bază origini extraterestre. Nu vin de pe pâmânt, spun cercetătorii

Cristina Mihaela a facut anuntul in gala ''Puterea dragostei'': ''Doi concurenti au fost DESCALIFICATI''

Ion Iliescu nu votează nici cu urna mobilă la alegerile locale! Care este motivul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies