Cazul Caracal la INTERPOL! Este mutarea momentului

Cazul Caracal a depăsit granițele. Unchiul Măceșanu a depus adrese către Europol și Interpol pentru a cere căutarea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.


In articol:

Alexandru Cumpănașu a oferit detalii despre acțiunea întreprinsă în cazul Caracal. El a explicat că această sesizare cuprinde două aspecte: căutarea celor două fete.

„E greu de înțeles ce se întâmplă cu autoritățile statului român, Aceasta este prima solicitare către Europol, de a le căuta, iar cea de-a doua parte cuprinde o cooperare a Europol și Interpol din România pentru indentificarea victimelor traficului și a rețelelor din Teleorman pentru că înțeleg că s-au găsit rețele numai la Timișoara și la Galați, dar la Caracal nu”, a susținut Cumpănașu.

El a spus că a considerat util și normal să nu ne mai mintă.

Măcar sa se abțină de la comunicările oficiale sau pe surse. A mai fost spusă o minciună, însă vreau să verific informația. Dacă este o informatie reală vă voi confirma, daca nu este real, ceea ce tind să cred 90% – este una dintre cele mai importante minciuni spuse de autorități pe surse către jurnalisit și neinfirmată până în momentul de față”, a comentat Alexandru Cumpanasu.

El a susținut că va face public raportul după controlul la INML.

Citeste si: Au luat mașinile cu totul. Decizia radicală a Poliției Române - capital.ro

sursa: capital.ro

Citeste si: Sotia lui Dinca s-a intalnit cu Luiza la Caracal? Familia criminalului este audiata la DIICOT

Citeste si: Ai vrea sa iti stii data mortii? Iata ce analize trebuie sa faci

Citeste si: VIDEO CUTREMURATOR - Un tanar din Medgidia si-a dat foc in masina: "Imi cer scuze mama, nu mai pot, nu mai pot sa rezist"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies