Caz INCREDIBIL: Un barbat condamnat pentru crima a DISPARUT in mod inexplicabil. Sotia il cauta DISPERATA

De un caz ca acesta pe care vi-l prezentam acum n-am mai auzit! Un barbat de 27 de ani din Hunedoara, condamnat pentru crima, a disparut mai ceva ca-n Triunghiul Bermudelor!

Si nu-i nicio gluma. Sotia il cauta disperata. In urma cu sase ani, mai exact in 2007, in luna septembrie, a avut loc o altercatie intre doua grupuri. Este vorba de un grup din Simeria, oras care se afla la 2 kilometri de satul Tampa si un grup din comuna.

In urma acelei altercatii un om a murit. Dupa moartea barbatului, Sorin Benegui si doi dintre prietenii lui sunt acuzati de omor. Barbatul sta 6 luni in arest preventiv, dupa care Instanta hotaraste sa fie cercetat in stare de libertate.

In acest timp, tanarul cunoaste o femeie, se casatoreste cu ea si are un copil. In 2012, este, insa, condamnat definitiv si irevocabil la 20 de ani de inchisoare pentru omor. La 10 zile de la pronuntarea sentintei, pleaca de  acasa. Si dispare! Sotia si rudele nu renunta la lupta, chiar daca nu mai stiu nimic despre el. Pentru ca-l stiu nevinovat, angajeaza un avocat, care depune la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere de revizuire a sentintei.

Judecatorii resping demersul, dar le dau primele vesti despre barbat. Judecatorii scriu negru pe alb ca Sorin Benegui este incarcerat in penitenciarul Aiud. Dar Administratia Nationala a Penitenciarelor nu-l gaseste: "Persoana mentionata de dumneavoastra nu figureaza in prezent ca fiind incarcerata in unitatile subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

"Asadar, in loc sa gasim o rezolvare, misterul se adanceste. Sorin Benegui nu e nici la Aiud, nici in alt penitenciar. Purtatorul de cuvant de la Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat faptul ca este un lucru extrem de grav. Nu stie ce se intampla, n-a vrut sa discute cu reporterul, in mod oficial, dar a promis ca se va interesa de acest caz.

Se prea poate sa fie vorba de o greseala in acte si Sorin Benegui sa fi fugit peste granita sau sa se fi sinucis inainte de a fi prins si incarcerat, dar sa nu uitam ca e vorba, totusi, de un barbat condamnat pentru omor, de care nimeni nu mai stie nimic. Ca sa nu mai vorbim ca, vinovat sau nu, Sorin Benegui este totusi un om, despre care trebuie sa se afle in ce imprejurari a disparut.

Este un mister cine a depus acele documente in instanta prin care se arata ca Benegui Sorin este incarcerat in penitenciar. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla cum s-a putut pierde un om, condamnat la 20 de ani de detentie, intre Tribunal, Parchet si inchisoare!
##VIDEO90703##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies