CAZ DRAMATIC. O mama bolnava de cancer lupta impotriva saraciei alaturi de cei sase copii VIDEO

Isi duc traiul de pe o zi pe alta! Intr-o casuta de la marginea Avrigului si se multumesc doar cu cei cativa cartofi pe care reusesc sa-I pun ape masa in ziele bune.

Drama familiei Muresan a inceput in urma cu doi ani. Atunci mama, de numai 29 de ani, s-a imbolnavit de cancer si fiecare zi s-a transformat intr-o lupta pentru supravietuire. Daca femeia nu se face bine, cei 6 copii vor ramane orfani la varste extrem de fragede. Sleita de puteri, Niculinai isi varsa amarul! Lacrimile ii curg siroaie pe obraz, iar frica de ce-i mai rau aproape ca o lasa fara glas. Abia isi permit sa puna ceva de mancare pe masa. Nici nu isi pot imagina ce se va intampla daca nu vor mai avea bani pentru tratament. Singurele venituri care intra in casa sunt indemnizatia mamei si alocatia copiilor. In total mai putin de 800 de lei pe luna.

In jurul mamei, sase suflete mici spera la o viata mai buna. Si-ar dori si ei sa fie la fel ca ceilalti copii. Viseaza la dulciuri, jucarii si hainute frumoase. Fetita cea mare are 7 ani si este in clasa intaia, iar cei mai mici abia au implinit trei luni. La doar 7 ani, Denisa a devenit deja un ajutor de nadejede pentru parinti. Are grija mai ceva ca un om mare de fratii ei. Vecinii stiu de greutatile prin catre trece familia, insa nu-i pot ajuta prea mult.

Cei care vor sa-i dea o mana de ajutor Niculinei Muresan si familiei sale pot lua legatura cu ea la urmatoarele date de contact: Niculina Muresan, Avrig, str. Raului nr 123, telefon 0740581356 sau trimitand un e-mail pe [email protected]. Multumim!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate