Catinca și Cosmin, război din cauza voturilor din gală „Nu-mi zici tu mie să tac” Ce s-a întâmplat cu cei doi concurenți în ediția de azi a emisiunii „Casa Iubirii”?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 iun 2024, 05:15

Catinca și Cosmin, din nou la cuțite

Sursa: Captură KANAL D

Cosmin și Catinca au fost într-o cunoaștere, însă concurentul și-a dat seama că nu se simte suficient de atras de aceasta. Cei doi foști prieteni au pornit un război în casă.

O nouă ediție explozivă a avut loc, astăzi, în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”. Catinca și Cosmin și-au declarat război.

Ediție incendiară a emisiunii „Casa Iubirii”

Catinca și Cosmin și-au aruncat vorbe grele după gala de duminică. Concurenta a fost deranjată de faptul că a fost votată spre eliminare de către Radu. Aceasta este de părere că băieții au o atitudine nepotrivită față de ea.

Citește și: De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Concurenta a fost deranjată de faptul că Radu a spus despre ea că nu este destul de implicată în ceea ce se întâmplă în casă, în comparație cu Cosmin.

„Vreau să-mi spui cu ce ți se pare că el este mai implicat în activitatea casei față de mine.

Pentru că și noi aici, ca fete, credem același lucru, că și el este mut pe conexiune”
, i-a spus Catinca lui Radu.

Citește și: „Nu-mi zici tu mie să tac”. Catinca și Cosmin se vor certa aprig mâine, în „Casa iubirii”! Nu ratați un episod incendiar luni, 18 august, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu susține că el nu o aude pe Catinca vorbind și că este mai mult absentă. „Dacă nu vorbești, nu vorbești, uităm că ești acolo”, a explicat Radu.

Cosmin și Catinca sunt iar la cuțite

Catinca a explicat faptul că a fost răcită, acesta fiind și motivul pentru care nu a vrut să meargă în casa băieților în ultima săptămână.

Citește și: „Eu vreau Robert să câștige”. Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Cine a părăsit competiția

„Te rog frumos să nu mai ai conversații cu mine, Cosmin. Tot încerci să mă pui într-o ipostază proastă. Și-n casă, și-n online”, i-a reproșat Catinca lui Cosmin.

Cosmin susține că nu trebuie să se justifice în fața ei și că el a încercat să-i ia mereu apărarea atunci când oamenii au jignit-o în mediul online.

Citește și: „Minte cu siguranță”. Lorena este pusă la zid mâine, în gala eliminatorie din „Casa iubirii”! Aflați ce se întâmplă în episodul de duminică, 17 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Catinca a intervenit și spune că discuția asta era între ea și Radu. Cosmin a fost deranjat de faptul că aceasta îi spune cam des să tacă, iar această atitudine nu este deloc pe placul lui.

„E a doua oară când îmi zici să tac. Nu-mi zici tu mie să tac. E vorba de bun simț, iese la iveală nivelul educației pe care îl ai”, a răspuns Cosmin.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!