Cați frați are, de fapt, mama Geta: "A fost declarată mamă-eroină! I-au trimis diplomă, e la loc de cinste în casa părintească"

Author: Alice Popescu

Mama Geta provine dintr-o familie numeroasa

Sursa: Instagram

Mama Geta provine dintr-o familie numeroasa si nu a facut niciun secret din asta, ba mai mult si la nunta Getutei au fost prezenti o parte din ei.

Frații Sterp au o mama eroina, însă nu că a născut mulți copii, ci mai mult pentru faptul că o buna bucata din viață, s-a luptat singura să își crească copiii, să își facă o gospodărie, mai ales că de mai multe ori bărbatul sau a făcut și închisoare.

Toate acestea și-au pus amprenta pe mama Geta, însă a știut să își găsească forță lăuntrică și să meargă mai departe, să muncească și să își crească cei patru copii și asta o spune o zâmbetul pe buze că și când nu a fost vorba de o povara sub nicio forma.

Cati frati are mama Geta

Citește și: "No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță…Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata,

a povestit ea.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

 

Cum se simte Michael Schumacher. Pilotul de Formula 1 a împlinit 54 ani

Mama Geta însăși provine dintr-o familie foarte numeroasa, fiind mandra de modul cu ea și frații sai au fost crescuți: "Noi suntem 12 frați, toți trăim, 6 fete și 6 băieți. Mama a fost declarata mama-eroina, a trimis raposatu' Ceaușescu diploma, i-o trimis cadouri multe de la primărie, în comuna Lupșa, județul Alba că eu de acolo sunt.

Acea diploma se afla acolo în casa părinteasca, la loc de cinste pentru că acolo a rămas fratele meu cel mai mic, Liviu. El e acolo în casa, așa e datina că cel mai mic să rămână în casa părinteasca.

Mama Geta: "Eu am fost si femeie si barbat"

Femeia mai subliniază faptul că a avut numeroase probleme de-a lungul vieții și ar fi putut să plece de acasă așa cum multe femei au făcut-o din diverse motive, însă mereu a fost statornica:" Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat statornicie. Praful se alegea de gospodărie. Eu am fost și femeie și bărbat, a mai spus mama Geta. 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies