Cati copii are Ludovic Orban si cum arata sotia lui

Ludovic Orban

Detalii mai putin stiute despre premierul Ludovic Orban: cati copii are premierul si cum arata sotia lui.Ludovic Orban, actualul premier al Romaniei, are varsta de 56 de ani, este casatorit si are un copil.

Ludovic Orban a tinut sa separe pe cat posibil viata personala de cea publica, insa a avut o serie de interviuri in care s-a deschis si a dat mai multe detalii despre cele mai importante persoane din viata lui.

Citeste si: Alocații copii 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile

Cati copii are Ludovic Orban: cine este Tudor Orban

Ludovic Orban are un baiat pe nume Tudor, in varsta de 20 de ani.

Intr-un interviu acordat regretatei Cristina Topescu in urma cu doi ani, Ludovic Orban povestea cu mandrie despre faptul ca baiatul lui are o afinitate pentru stiintele exacte, insa nu se vede stand pe viitor tot timpul in fata unui calculator.

Premierul spunea ca a tinut sa isi creasca copilul intr-un spirit foarte liber, tocmai pentru a-i permite sa se dezvolte experimentand. "L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat", spunea Ludovic Orban.

Ludovic Orban marturisea ca a avut contre cu baiatul lui, Tudor, dar ca mereu acestea au fost rezolvate cu calm, folosind argumentele si explicatii, si nu nervii.

"Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii", a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban

Cum arata sotia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este casatorit de ani buni cu sotia lui, Mihaela Orban.

Mihaela Orban este de profesie psiholog si psihoterapeut si detine functia de directoare a unei gradinite private din Bucuresti.

Mihaela Orban, sotia lui Ludovic Orban a absolvit psihologia, pedagogia si sociologia la Universitatea din Bucuresti.

Ludovic Orban si-a tinut familia departe de lumina reflectoarelor iar prea multe detalii nu se stiu despre viata lui personala.

Iata cum arata Mihaela Orban, sotia lui Ludovic Orban:

Mihaela Orban

Citeste si: Cine este sotia lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa sotia Primului Ministru al Romaniei

Ce avere are Ludovic Orban

Potrivit declaratiei de avere, Ludovic Orban este cel mai sarac premier de dupa revolutie.

El detine impreuna cu sotia lui o casa de vacanta de 200 mp in judetul Ilfov, casa in care si locuieste.

Ludovic Orban are un autoturism Volkswagen Passat, fabricat in anul 2007. Potrivit declaratiei de avere, premierul nu detine bijuterii sau obiecte de arta.

In conturi Ludovic Orban are suma de 11.800 de euro si nu are niciun alt imprumut bancar.

Citeste si: Vor fi alegeri anticipate! Ludovic Orban: "Am hotarat ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate