Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”

Author: Lavinia Medrea

Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, renumitul antrenor de fotbal, are din nou parte de bucurie pentru că, în urmă cu o săptămână, pe 19 mai, s-a născut fiul lui și al Corinei, Liam.

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii de când a devenit, din nou, proaspăt tătic.  Iată câți copii are, de fapt, antrenorul, și care este cea mai mare dramă a vieții lui.

Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost însurat de două ori. Prima lui soție a fost Mariana Pfeiffer, mama lui Luca, iar a doua a fost Anamaria

Prodan, mama lui Bebeto. Actual, antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, mama lui Liam, băiețelul proaspăt născut în urmă cu o săptămână. 

Totuși, nu mulți oameni știu despre drama prin care a trecut Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și Mariana Pfeiffer au mai avut un copil pe lângă Luca, o fetiță, născută în 1997, care nu a trăit decât un an din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Fetița se numea Analisa Cristina Reghecampf și, din nefericire, a murit la doar o lună după ce a împlinit fix un anișor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Analisa a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea

Tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimi, și ne-am dat seama pe la șase luni, obosea când mânca și ne-am dat seama că are o problemă.

I se învinețeau buzițele și ne-am dus la un control, atunci ni s-a zis că există o problemă și trebuie să se ajungă la operație.

Am făcut operație la Cluj, la un profesor foarte mare, operația

a reușit, dar la fiecare operație de copil, așa am înțeles, trebuia să lase copilul deschis 24 de ore ca să vadă dacă mai sunt complicații. Din păcate, a făcut o pneumonie și nu a reușit operația  , a povestit Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Din fericire, în anul 2002, Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au devenit din nou părinți, și așa a apărut Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu. Luca a ajuns să locuiască alături de antrenor în urmă cu câțiva ani pentru că, în rest, a locuit cu mama lui, în Germania. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale. Ce îi plăcea antrenorului să fac în fiecare an de Înviere

„Luca și-a terminat liceul în Emirate, iar acum este la facultate în România. A început prima parte în America, dar din cauza pandemiei nu am putut să-l trimitem și am decis să-l mutăm la București, pentru că este mult mai ușor pentru el. (…) Luca avea 15 ani când a venit la mine, în vacanță, în Abu Dhabi. A zis că nu mai pleacă”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Mă face să mă simt femeie” Cine este bărbatul care o cucerit-o

De asemenea, Laurențiu Reghecampf mai are doi copii. Unul dintre ei este Laurențiu Jr., căruia toată lumea îi spune Bebe sau Bebeto, fiu făcut cu Anamaria Prodan, cu care a fost căsătorit 15 ani. Cel mai mic fiu al lui Laurențiu este Liam, făcut cu Corina Caciuc, care s-a născut pe 19 mai, fiind cel mai proaspăt membru al familiei Reghecampf.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata❤️”,  a scris Laurențiu Reghecampf, alături de o fotografie cu el, Bebeto și Luca.