Din ce se întrețin Liviu Dragnea și Irina Tănase și cum își împart banii: „În casă e un singur cocoș!”

,
Cum se gospodăresc Liviu Dragnea și Irina Tănase

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, spune cum se gospodărește împreună cu iubita lui, Irina Tănase.


In articol:

Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre modul în care își organizează finanțele el și Irina Tănase

Cum își gestionează finanțele Liviu Dragnea și Irina Tănase

„Câți bani de buzunar vă dă iubita?” este una dintre întrebările adresate de Denise Rifai fostului politician Liviu Dragnea.

El susține că nu a fost vreodată întreținut de Irina Tănase și că nu este ea cea care împarte banii în casă, ci toate finanțele cuplului sunt la comun.

Citeste si: Ce avere are acum Liviu Dragnea. Fostul președinte PSD: "Trăiesc din salariu și cu ce câștigă Irina"

Cum se gospodăresc Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a dezvăluit că instanța i-a ridicat sechestrul, astfel că nu există varianta ca iubita lui să-i dea bani de buzunar.  „Păi cum să-mi dea iubita? Nu are ea banii și dă ea banii de buzunar. Punem banii împreună, eu nu sunt închiriat. Indiferent cum ar fi, eu sunt uman. În casă e un singur cocoș, cu tot respectful față de doamne și domnișoare. Ar fi culmea să-i zic „Irina, îmi dai și mie 10 lei să merg cu Codrin să bem o bere?”.

Citeste si: Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea? Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă?

Așa ceva nu se poate.

Dar ca informație, instanța mi-a ridicat sechestrul. Aș fi vrut să fiu foarte bogat, aș fi știut ce să fac cu banii, dar nu sunt foarte bogat. Nu pot să spun că sunt sărac. Tot ce am acumulat înainte de anii din politică s-a păstrat într-un fel sau altul. A fost ajutat și Ștefan să pornească pe un drum și Alexandra. Dar n-am bani cash. A căutat ANI(Agenția Națională de Integritate) în Brazilia, în Europa, peste tot, nu numai pe numele meu, pe numele rudelor.
Au căutat tot felul de mișcări posibile, de bani, imobile. Tot ce am avut ca declarații de avere din `96 când m-au numit prefect și până în 27 mai doar aia a fost”,
a spus Liviu Dragnea.

Cum se gospodăresc Liviu Dragnea și Irina Tănase

Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și a urmat cursurile facultății de Științe Juridice și Științe Administrative la Universitatea Spiru Haret.

Citeste si: Cum arată fiica lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea, o prezență discretă în showbizul autohton. Cu ce cântăreț celebru are o relație?

Primul job al Irinei Tănase a fost în cadrul companiei Asesoft. Ulterior, în anul 2013, tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. În prezent, se pare că Irina Tănase se ocupă de organizarea unor campanii umanitare și deține un cabinet de mediere în centrul Bucureștiului, acesta fiind deschis în colaborare cu o prietenă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arată vila lui Liviu Dragnea din Teleorman! Imobilul nu i-a fost sechestrat! FOTO

Scriitorul Alexandru Petria, propunere șoc de 1 Decembrie

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Burak Ozcivit trece prin momente dificile! Celebrul actor s-a ales cu o plangere penala! Iata ce i s-a intamplat

Eliminare in lacrimi la Bravo, si stil! Celebrities 2021. Victor Slav a facut anuntul la finalul Galei! Iata cine a parasit competitia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies