Câți bani câștigă Lidia Fecioru din bioterapie: „Eu sunt bogată”. Cât de greu i-a fost să se apuce de această meserie

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2024, 23:57

„Nu se câștigă foarte mulți bani”

Sursa: Kanal D

Lidia Fecioru a fost invitata de duminica aceasta al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar aceasta a mărturisit care este suma pe care o câștigă.

Lidia Fecioru a avut mai multe meserii de-a lungul vieții ei, dorindu-și întotdeauna să se îndepărteze de lipsurile pe care le-a avut în tinerețe. Pentru a își schimba destinul ce a marcat-o, aceasta și-a dorit să devină coafeză, dar nu aceasta este meseria pentru care este cunoscută în ziua de azi.

Cum a ajuns Lidia Fecioru bioenergoterapeut?

Tinerețea Lidiei Fecioru nu a fost una lipsită de griji, însă aceasta a format-o, dorindu-și astfel să facă tot ce este posibil pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional, chiar dacă este nevoită să

își asume riscuri uriașe. Încă de la 18 ani Lidia Fecioru a știut că vrea să înceapă să facă primii bani, motiv pentru care aceasta a dat examen la școala profesională pentru a deveni coafeză, loc de muncă pe care l-a avut timp de șase ani de zile. 

Deși șase ani Lidia Fecioru a fost coafeză, aceasta a simțit că nu aceasta este chemarea ei, motiv pentru care a schimbat mai multe meserii, ajungând bibliotecară și director de casă de cultură, însă niciodată nu a fost suficient pentru aceasta.

Lidia Fecioru și-a dorit întotdeauna să afle mai mult despre oameni, astfel a urmat cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență și a absolvit ulterior Facultatea de Regie – Teatru – Film, unde a descoperit mai multe informații despre subtilitățile umane.

Lidia Fecioru nu și-a oprit dezvoltarea în acest moment, deoarece aceasta a simțit că mai trebuie să facă un pas important în cariera sa, mai exact să absolve Facultatea de Medicină la Chișinău.

Cunoștințele ei despre medicină, alături de cursurile lui Ignatenko, un cunoscut psiholog din Ucraina, au făcut-o pe aceasta să își îndrepte atenția spre spiritualitate.

Câți bani face Lidia Fecioru din afacerea ei?

Deși avea toate elementele necesare pentru un viitor strălucit ca medic legist, Lidia Fecioru a decis să fie editor în Iași, acolo unde toată viața ei s-a schimbat. Femeia a primit cel mai important sfat al vieții sale, cel de a se muta la București, fiind orașul în care visele devin realitate, iar în decursul a câteva luni, Lidia Fecioru și-a luat inima

în dinți și a făcut pasul ce i-a schimbat cariera.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ajunsă în București, aceasta și-a deschis propria afacere, un cabinet de bioterapie și medicină alternativă, iar pe lângă miile de clienți ce au fost ajutați de aceasta, Lidia Fecioru își face apariția la numeroase emisiuni televizate, în care îi ajută pe români.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru a fost întrebată câți bani a câștigat din bioenergoterapie.

„Nu foarte mulți, altfel aș fi fost foarte bogată. Eu sunt bogată în prieteni, am investit foarte mult în copii, multă iubire, pentru că nu se câștigă foarte mulți bani din bioterapie sau din terapiile complementare. Am câștigat foarte mulți prieteni, asta a fost cel mai important lucru, să știi. 

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru anul 2023. Cele mai utile sfaturi, dezvăluite la „Fiță cu Adiță”: „E un an destul de greu”

Și apropo de chestia aia că am lucrat la Iași, cel ce m-a îndrumat să vin la București era scriitorul Cezar Ivănescu, pentru că lucram la o editură de carte și el a venit și mi-a zis <<Tu să te duci la București, unde se dă ora exactă>>, el era tot leu, și spunea <<Tu să devii cineva, crede-mă!>>. Și uite, la câteva luni după aceea eu m-am hotărât și mi-am luat bagajele și am venit.”, a fost răspunsul Lidiei Fecioru.

Primind acest răspuns, Denise Rifai a întrebat-o pe cunoscuta trapeută când i-a fost cel mai greu, atunci când a venit în România, iar Lidia Fecioru a oferit un răspuns plin de motivație. „Greu nu mi-a fost, a face cunoștință cu oameni foarte mulți. Greu mi-a fost pentru că lumea nu știa despre parapsihologie, foarte puțin se știa despre bioterapie. Ieșise magazinul paranormal, revista, unele chestii foarte micuțe. Revista mai scria despre chestiile astea. A fost foarte greu până lumea a înțeles ce vrei să faci.”, a mărturisit Lidia Fecioru.