Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care o patroneaza! Firma Faimosului a explodat si are afaceri de milioane de lei!

,

Potrivit datelor financiare, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care o detine la Timisoara, cifra de afaceri fiind impresionanata.

Conform rezultatelor de la Registrul Comertului, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care a infiintat-o in 2011, impreuna cu un prieten. Firma ofera servicii de paza a obiectivelor fixe cu agenti, servicii de paza si protectie VIP incluzand escorta automobil, monitorizare a sistemelor de alarma, instalare sisteme de alarma, de supraveghere video, interventie rapida si altele.

Inceputul activitatii a fost dificil, cu cifre mici de afaceri si profituri modeste.

Cel mai mare castig a fost bifat in 2013, de 65.000 de lei si cu o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 de lei. Ulterior, chiar daca cifra de afaceri a crescut, s-au inregistrat pierderi totale de 170.000 de lei in 2014 si 2015.

In 2016, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza din Timisoara. Societatea comerciala a campionului la motociclism a inregistrat o cifra de afaceri record, de 2 milioane de lei, cu mult mai mare fata de cea din 2015, cand a fost de 750.000 de lei, chiar daca profitul net a fost mic, de 6.500 de lei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama lui Catalin Cazacu de la Exatlon, mesaj emotionant dupa ce fiul ei a ramas in concurs! Sportivul fusese nominalizat pentru eliminare

ULTIMĂ ORĂ DNA dă detalii despre descinderile de la RAR

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Cu cine s-a pozat mama fiului lui Cazacu in SUA! Nico Delinescu radiaza de fericire

Catalin Cazacu a trecut hopul, castana nu si-a atins scopul. Sportivul continua competiţia “Exatlon”, în îndepărtata Republica Dominicana! Geanina Stană paraseste concursul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies