Catalin Cazacu, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata pana acum! Ce a marturisit Faimosul pentru prima oara, cu ochii in lacrimi

,

Catalin Cazacu a fost foarte afectat din cauza propunerii lui pentru eliminare, lucru pe care l-a recunoscut si el intr-unul dintre interviuri.

Vizibil marcat, intr-o ipostaza in care probabil nu a mai fost vazut pana acum, cu ochii umezi, Catalin a marturisit ca a ajuns sa fie foarte legat de EXATLON.

Iata ce a declarat:

"E un complex de sentimente foarte ciudat. In primul rand mi-am dat seama uitandu-ma in jur ca s-ar putea sa am o problema legata de faptul ca Geanina si Bruce duc foarte bine perioada asta, adica zambeau, erau ok, dormeau.

"M-am gandit ca poate ceva nu e ok la mine, dupa care mi-am dat seama ca ei sunt aici de 3 sau 5 saptamani, iar eu sunt de o vesnicie si ca ultimele amintiri cu casa sunt din 2017.

"Toate lucrurile pe care le-am descoperit legate de cat de misto va fi acasa, cati oameni frumosi ma asteapta, cate lucruri minunate as putea sa fac... de fapt mi-am dat seama ca toate, puse una peste alta, tot nu pot schimba faptul ca mi-as dori sa raman.

"Greu de spus ce imi va lipsi deoarece, in principiu, din punct de vedere al lucrurilor materiale nu ai multe lucruri. Dar imi dau seama ca m-am inchis aici poate prea mult si ca poate imi va lipsi si locul asta", a spus Catalin Cazacu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Exatlon 25 aprilie ELIMINARE. Cine a fost eliminat dintre Catalin Cazacu, Geanina si Valentin "Bruce" Chis! Fanii infocati nu se asteptau la asta!

Lumea întreagă are în vedere intrarea pe piața monedelor digitale - 'Britcoin' ar putea fi noua monedă digitală britanică

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Catalin Cazacu a fost nominalizat pentru eliminare, la Exatlon. Mama sportivului are sufletul indoit! Iata ce marturisiri a facut!

Nominalizarea lui Catalin Cazacu in seara arenei Exatlon i-a dat mari emotii mamei sale! "Cand este vorba despre fiul meu, am mari emotii! Catalin e bucuria vietii...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies