Catalin Cazacu, anunt de ultima ora: "Este ultima zi!"

Nu ratati “Cash Taxi”, cea mai inedita calatorie cu taxiul, alaturi de cel mai simpatic si curios taximetrist, Catalin Cazacu, in aceasta seara, de la ora 22:30, numai la Kanal D!

“Cash Taxi”, emisiunea care face oameni fericiti, oferind premii uriase, in bani, pasagerilor care urca in autoturismul condus de Catalin Cazacu, se bucura de foarte multi fani. Daca primele trasee ale celei mai interesante si iesite din comun curse de taxi au fost parcurse la Constanta, pe litoral, iata ca in editia din aceasta seara, prezentatorul “Cash Taxi” de la Kanal D face un anunt de importanta nationala. Vedeta dezvaluie ca urmatorul oras in care va ajunge acesta este capitala.

“Este ultima zi la mare si inca de pe acum ne pare rau ca vom parasi litoralul. Sunt nerabdator sa vad cine urca astazi in <Cash Taxi>. Mai mult, mi-as dori ca cei care o fac, sa fie atat de buni si de norocosi incat sa castige foarte multi bani, pentru ca ei sa isi prelungeasca vacanta la mare. Este ultimul episod de la mare, dupa care ne vom muta in Bucuresti”, spune Catalin Cazacu.

Nu ratati “Cash Taxi”,  cea mai inedita calatorie cu taxiul, alaturi de cel mai simpatic si curios taximetrist, Catalin Cazacu, in aceasta seara, de la ora 22:30, numai la Kanal D!

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate