Cât de importantă este respectarea ultimei dorințe? Răspunsul unei firme de pompe funebre din sectorul 4!

,

Ultima dorință a unei persoane trebuie îndeplinită de rudele apropiate sau prietenii care rămân după decesul acesteia. Cu ajutorul unei firme de pompe funebre din sectorul 4, această sarcină este dusă la capăt mai ușor și într-un mod profesionist. Dacă doriți să organizați un eveniment funerar onorabil și să vă luați rămas-bun cum se cuvine de la cel decedat, este recomandat să colaborați cu specialiștii în servicii funerare, pentru ca toate etapele pregătirilor să decurgă ireproșabil.

Moartea, la fel ca și nașterea a fost celebrată de veacuri. Unele popoare sărbătoreau cu fast, bucurându-se pentru trecerea în nemurire a decedatului, iar altele purtau doliu și acordau momentului o notă încărcată de tristețe și durere. În fiecare caz, însă, dorința cea de pe urmă era întotdeauna respectată de urmași. Acest obicei s-a păstrat și în ziua de azi, ceremonia de înhumare sau incinerare ținând cont de ce și-ar fi dorit răposații la acest eveniment.

Probabil ați auzit de-a lungul anilor povestindu-se de persoane care și-au dorit ca la înmormântarea lor să cânte lăutari, să fie înhumați la umbra unui castan, să fie prezentă o anumită rudă foarte dragă lor, chiar dacă aceasta nu era în țară în momentul decesului sau să poarte o ținută vestimentară specială.

Unele doamne au cerut ca după moartea lor, să fie îmbrăcate cu o anumită culoare sau să poarte pălărie în loc de batic. Oamenii, în general, tind să își pregătească plecarea încă din timpul vieții, rugându-i pe cei foarte apropiați să le îndeplinească ultimele dorințe, după dispariția lor.

Pachete complete, standard sau personalizate

O firmă de pompe funebre sector 4 vă poate ajuta să organizați o ceremonie care să respecte toate tradițiile creștine și, nu în ultimul rând, cerințele persoanei decedate. De asemenea, vă poate consilia pentru a face cele mai inspirate alegeri în materie de produse și servicii funerare.

  • Produse funerare

Astfel, veți putea opta pentru produse, precum: sicriu complet echipat cu pernă, saltea, capitonaj capac, lenjerie, orare, voal, crucifix și icoane, lumânări, batiste, bănuți, dolii, prosoape, cruce din lemn inscripționată, pachete pentru pomană și parastas (inclusiv de post), platouri de colivă, colaci (cap, arhanghel, prescure), sticle de vin, coroane, jerbe, aranjamente florale și monumente funerare.

  • Servicii funerare

Din gama de servicii pompe funebre din sectorul 4 veți putea opta, în funcție de caz, pentru consultanță funerară predeces (destinată rudelor unei persoane foarte în vârstă sau bolnave în stadiu terminal), transport funerar de la domiciliu sau spital la biserică și apoi la cimitir, inclusiv transportul invitaților la ceremonia funestă, îmbălsămare sau tanatopraxie, înhumare sau incinerare și repatrierea decedaților români din alte țări.

Ofertele propuse de personalul unei firme de pompe funebre sector 4 cuprind "servicii complete". Poate vă întrebați ce înseamnă pachetul complet? Pe scurt, veți putea achiziționa toate produsele și serviciile obligatorii, de bază, fără de care nu se poate desfășura niciun eveniment funerar. De la obținerea actelor necesare, până la pregătirea pomenii, veți avea totul inclus în pachetul standard. Ofertele pot fi, de asemenea, personalizate, pentru a îndeplini exact cerințele dumneavoastră.

Servicii funerare non-stop

Serviciul non-stop de preluare a apelurilor telefonice reprezintă un alt avantaj uriaș pentru rudele îndoliate. Această abordare este foarte apreciată în rândul celor care apelează la serviciile de pompe funebre sector 4, datorită promptitudinii și profesionalismului cu care este tratat fiecare caz în parte. Dacă traversați perioada dificilă a decesului cuiva drag, nu ezitați să contactați personalul experimentat al unei firme funerare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Se anunță un meci exploziv, cu rezonanțe politice: Iranul cere sancționarea Statelor Unite la Campionatul Mondial

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies