Sari la conținut

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa si nemachiata. Daniela Milu i-a daruit doi copii "durului" de la Exatlon.

In varsta de 41 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur.
 

In ciuda faptului ca este un tip vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un barbat carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori, dupa cum s-a vazut de altfel si in cele patru luni pe care le-a petrecut la Exatlon.

Citeste si: Catalin Cazacu de la Exatlon a schimbat stelele cerului din Dominicana cu luminile unui club de fite din Timisoara! Iata cum si-a facut intrarea!
 
Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna. Este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa divorteze.
 
Atat "durul" de la Exatlon cat si fosta lui sotie au luat-o pe drumuri separate, iar acum au o relatie civilizata, de dragul mostenitorilor.


 
Nu putem sa nu observam insa cat de frumoasa si fina este fosta doamna Kirita, chiar daca nu mai are 20 de ani. Femeia este cea mai buna prietena si confidenta fiicei sale, Roxana.
Vezi mai multe detalii si imagini pe kfetele.ro
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net