Cât de bogat este Cristi Borcea? Omul de afaceri a dezvăluit totul: ”Sunt cel mai bogat...”

,
Cristi Borcea
Cât de bogat este Cristi Borcea?

Cristi Borcea este un om de afaceri care a făcut multe investiții de-a lungul timpului, deține hoteluri, restaurante, complexuri rezidențiale, dar și afaceri în domeniul carburanților. Unele dintre afaceri i-au adus condamnări milionarului.


In articol:

Cristi Borcea a fost acționar la una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal din România, însă nu doar din această afacere a reușit să dețină o avere de 70 de milioane de euro.

Ce afaceri are Cristi Borcea

Cristi Borcea este cunoscut ca fost acționar la echipa Dinamo, însă omul de afaceri a făcut bani și din alte investiții. Borcea deține patru hoteluri, două ștranduri, restaurante, saloane de evenimente, două complexe rezidențiale în construcție, dar și afaceri în domeniul carburanților și agriculturii. Borcea deține afaceri de milioane de euro.

Cât de bogat este Cristi Borcea

Omul de afaceri a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Borcea a fost întrebat cât de bogat este în prezent. În urma evaluării făcute în anul 2010, averea omului de afaceri era de cel puțin 70 de milioane de euro.

”Sunt cel mai bogat, am o soție deosebită care mă înțelege și nouă copiii, asta este cea mai mare bogăție. Deocamdată am condiții să pot să țin copiii și să le creez cele mai bune condiții.

De bogăție dacă te referi la partea finaniciară, am investiții unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine și cel mai important că pot să le asigur copiilor un viitor”, a declarat Cristi Borcea în cadrul emsiunii

Citeste si: Secretele averii lui Cristi Borcea! Câţi bani avea "ascunşi" afaceristul la Revoluţie

Se pare că, pentru omul de afaceri este mult mai important să fie alături de familie, decât orice bogăție.

Mariajul cu fostul model, Valentina Pelinel, este ceea ce a căutat milionarul de-a lungul timpului în toate femeile cu care a fost. Cristi Borcea este fericit alături de cea de-a treia soție cu care are trei copii. Însă, acesta nu uită să se îngrijească și de ceilalți șase copii din mariajele cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Citeste si: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Secretele averii lui Cristi Borcea! Câţi bani avea "ascunşi" afaceristul la Revoluţie

Președintele Ucrainei s-a supărat pe Joe Biden: 'Suntem pregătiți să intrăm în NATO'

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Cum şi-a petrecut milionarul ziua de naştere

Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D! “Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies