Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mai 2024, 16:20

Cât costă o porție de mici în piața Obor. Răsfățul de weekend ne poate scoate din buzunare doar 5 lei

Sursa: TikTok

Într-un weekend călduros, unii bucureșteni aleg răsfățul cu o porție de mici în piața Obor, dar cât trebuie să scoată aceștia din buzunare pentru o astfel de gustare?

Micii sunt un preparat tradițional românesc, de formă cilindrică. Produși din carne tocată de diferite tipuri, micii sunt mereu o variantă gustoasă la o ieșire în oraș, cu prietenii. 

Cât costă o porție de mici în piața Obor

În mediul online apar numeroase videoclipuri în care diferite persoane testează renumiții mici de la Terasa Obor. Ei bine, aceștia nu sunt degeaba promovați, astfel că cei mai mulți degustători sunt mulțumiți de gust, catalogându-i drept suculenți și gustoși. 

Citește și: Cât costă să sari cu parașuta în România. Prețurile pornesc de la 1000 de lei pentru o săritură

În ceea ce privește prețul, trebuie să știți că pentru un singur mic trebuie să scoateți din buzunar 5 lei, iar pentru o chiflă-1 leu. Astfel, o porție de 3 mici ar putea ajunge la 16 lei, cu tot cu pâine și muștar. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Am ajuns și la terasa de la Obor pentru mici. Am vrut să evit pe cât posibil statul la coadă, așa că am mers dimineața devreme și am avut mici, pâine și muștar la micul dejun. 

Chiflele sunt mereu proaspete, iar muștarul bun și el. Micii sunt gustoși și suculenți și bine făcuți. Sunt 5 lei bucata, iar chifla 1 leu. Sunt conștient că există multe locuri cu mici buni și nu am încercat încă suficiente, dar momentan micii de la Obor sunt în top pentru mine, cu toate că acum câțiva ani nu eram mare fan. Rămâne o locație unde mereu m-aș întoarce dacă am nevoie de un mic bun,” a

spus acesta într-un videoclip pe TikTok.

@obifoodreview #mici #obor #bucharest #romania #fyp #food ♬ Haida- Argatu'

Cât costă un kilogram de mici în supermarket

Potrivit Antena 3 CNN, în 2023, un kilogram de mici înghețați din supermarket costa între 15 si 24 de lei. 

Citește și: EXCLUSIV: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de clătite în Centrul Vechi al Capitalei. Prețurile sunt piperate

În piața Obor, prețurile pentru o porție de mici au rămas aceleași ca în anul precedent.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!