Cât costă două șezlonguri la plajă în Croația! Românii au rămas uimiți de prețuri: „La Mamaia Nord erau 40 de lei”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 iul 2024, 13:00

Cât costă un șezlong pe o plajă din Croația

Sursa: TikTok

Un român aflat în vacanță în Croația a dezvăluit cât trebuie să scoatem din buzunar pentru un șezlong în această țară. Prețurile nu sunt deloc mici.

Pentru a te bucura la maxim de plaja din Croația, va trebui să mergi pregătit cu cel puțin 50 euro. Spre exemplu, doar un șezlong, fără umbrelă, costă 12,50 euro.

Citește și: Cat costă o casă lângă plajă, în Thassos. Locuința se află la doar 10 metri de plajă și are o curte proprie

Românii au rămas uimiți de prețurile din Croația

În timp ce Adrian filma plaja din Croația, ale cărei prețuri nu sunt chiar mici, urmăritorii reacționau în comentarii surprinși, comparând costurile cu cele din Mamaia Nord.

În primul rând, pe plaja din Croația plătești totul separat. De la baie, duș și până la o simplă umbrelă.

Adrian, românul aflat acolo în vacanță, e de părere că prețurile nu sunt rezonabile pentru aspectul plajei și pentru ceea ce are de oferit.

Din câte se poate observa, șezlongurile sunt extrem de apropiate, iar aglomerația e în toi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

„Haideți să vă arăt lista de prețuri în Croația, la mare.

  • 2 șezlonguri și o umbrelă: 30 euro;
  • un șezlong: 12,50 euro;
  • o umbrelă: 12,50 euro;
  • baldachin: 40 euro;
  • WC: 0,50 euro;
  • duș: 0,50 euro

Și să vă arăt și marea cum e.

Cam așa arată, acum e puțin înnorat. Să-mi spuneți voi dacă e corect prețul sau e prea mult, raportat la cum arată plaja,” spune Adrian pe contul său de TikTok.

@floreaadrian86 Lista de preturi pe plaja in Croatia #selce #croatia #mare #plaja #soare #vacanta ♬ sunet original- Florea Adrian Eduard

Citește și: Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”

„La mamaia nord erau 40 lei șezlongurile și nu mai dai bani pe avion iar plaja e mult peste ce se vede acolo”, „Noi mergem în sudul Italiei. Calabria. Anul trecut erau 2 șezlonguri și o umbrelă 15 euro în august.

O apă pe plajă 1 euro o pizza 6 euro…. Marea era de vis”, „Și dacă nu le iei acasă cât e prețul ?” au reacționat oamenii în comentarii.

 

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.