Cât costă, de fapt, o ședință de meditații online la una dintre materiile importante

,

O ședință de meditații online se poate dovedi destul de costisitoare pentru părintele care vrea să-i dea o mână de ajutor copilului la materiile importante. Cele mai căutate discipline sunt matematica, limba română și limba engleză.


In articol:

Pandemia de coronavirus a dat peste cap sistemul de învățământ din România. Nu doar școala s-a mutat în spațiul online, ci și meditațiile. Părinții care consideră că cel mic are nevoie de ajutor la una sau la mai multe materii trebuie să scoată din buzunar destul de mulți bani. 

Meditațiile s-au mutat în mediul online 

Copiii nu sunt singurii afectați de schimbarea sistemului de învățământ. Și profesorii au fost nevoiți să se adapteze sistemului online, dar și părinții. Anul școlar 2019/2020 s-a încheiat într-un mod inedit, din cauza pandemiei de coronavirus. Copiii nu au mai avut cum să meargă la școală, iar profesorii au închis mediile cu notele elevilor din primul semestru. 

Deși copiii au avut la dispoziție platforma online, prin care au făcut orele în continuare, nu toți au putut recurge la această metodă, din motive financiare. Copiii de la sate au fost cei mai dezavantajați, dar și în orașe sunt destul de mulți copii care nu au internet sau calculator. 

În plus, chiar și cei care au făcut școală online nu s-au pregătit la fel de bine, cum ar fi făcut-o dacă ar fi mers fizic la ore. Tocmai de aceea, părinții s-au văzut puși într-o situație complicată, în special cei ai căror copii se află în ani terminali.

Elevii au nevoie de meditații pentru a ține pasul cu materia și pentru a fi siguri că-și vor lua examenele. 

Și meditațiile se fac, bineînțeles, tot online, iar prețurile pornesc de la 58 de lei pe ședință. Trebuie menționat că o ședință de meditații durează aproximativ două ore. 

Ședințele de meditații online au prețuri destul de mari

Prețurile ședințelor de meditații online diferă în funcție de clasa în care este elevul, dar și de materie.

De exemplu, la matematică, cea mai ieftină ședință este de 50-60 de lei. Aici vorbim despre matematica pentru elevii de școală generală. Pentru cei care sunt la liceu, prețurile cresc simțitor. Astfel, o ședință de două ore ajunge și la 80 de lei. Există și varianta unui abonament, de 4 ședințe pe lună. Pentru această opțiune puteți plăti chiar și 400 de lei. 

Nici meditațiile la limba română nu sunt mai ieftine.

Dacă vreți să apelați la serviciile unui student la Facultatea de Litere, puteți să scăpați cu bani mai puțini. Aceștia cer în jur de 60-70 de lei pe ședință. Un profesor cu experiență va medita însă și pe 90 de lei. 

Dacă elevul are nevoie de meditații la o limbă străină, în special la limba engleză, care este cea mai căutată, părinții trebuie să plătească chiar și 100 de lei pe ședință. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 25 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live Report uriaș la Joker!

Codul roșu de vijelii a făcut prăpăd în Dâmbovița, pompierii intervin de urgență: gospodării inundate, copaci doborâți

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Vești importante pentru elevi! ASTĂZI începe simularea examenului de Bacalaureat 2021 cu proba la limba română. Ce reguli trebuie să respecte elevii de clasele XII-XIII

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies