Cât costă buchetele de flori pentru profesori în 2022

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 iun 2023, 02:05

Cât dau părinții pe cadourile profesorilor

Sursa: PixaBay

Prima zi de școală este un moment așteptat atât de cadrele didactice, cât și de ce cei mici și de părinții acestora.

Cum este prima zi din noul an școlar, cei mici și părinții acestora vor să facă o impresie bună și să ofere o atenție cadrelor didactice pentru efortul ce îl vor depune anul ce urmează, dar acest lucru nu mai este atât de ieftim cum era în anii trecuți.

Citeste si: Cum va fi școala din 5 septembrie 2022. Toate modificările cu care se vor confrunta elevii în noul an școlar

Cât costă buchetele de flori pentru profesori

Pentru cadrele didactice nu contează care este prețul buchetului, contează să fie dăruit din suflet. Pentru doamnele educatoare și pentru învățători, buchetele ar trebui să fie mici, colorate, astfel încât să prezinte personalitatea celor mici, poate chiar să îi lăsăm pe ei să aleagă culorile ce vor fi prezente în buchet sau aranjament, prețurile pentru un astfel de buchet începe de la suma de 25 de lei și pot ajunge la 150 de lei.

Buchetele de flori sau aranjamentele florale pentru cadrele didactice din gimnaziu sau liceu pot fi simple, nu foarte colorate, principala floare ce este recomandată este trandafirul în culori de alb sau roșu, în număr de 3 sau 5, iar în funcție de numărul trandafirilor, buchetul poate costa între 24-50 de lei. Orhideea este și ea în topul preferințelor, astfel fiind o planta ce arată respectul și eleganța, iar prețul acesteia începe de le 50 de lei.

În funcție de complexitatea buchetului, florile ce sunt prezente în el și mărimea pe care o vrem, acestea încep de la 45 de lei și pot ajunge la 150 de lei.

Citeste si: Alimente pentru elevi! 300 de şcoli vor avea asigurată o masă caldă pe zi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce alte cadouri pot fi oferite profesorilor în 2022

Buchetele de flori și aranjamentele florale au ajuns să aibă prețuri exorbitante, mai ales în jurul zilei în care începe anul școlar. Pentru cei care doresc totuși să le ofere profesorilor o mică atenție pentru care să nu scoată mulți bani din buzunar, noi vă vom prezenta câteva idei de cadouri speciale pentru prima zi de școală.

O recomandare care va face furori în rândul profesorilor sunt lucrurile personalizate, precum agende, căni, stilouri, prin care se va arăta tușa personală, atât a profesorilor, cât și a copiilor. Alături de un mesaj ce va pune zâmbetul pe buzele profesorilor, acest cadou este unul ce va rămâne alături de persoana căruia îl veți oferi, iar prețurile pornesc de la 30 de lei.

O bijuterie este mereu o alegere bună, fie că este o broșă sau o brățară, acest gest va fi apreciat și se aseamănă cu copilul, ce este comoara noastră, pe care i-l înmânăm la începutul anului pentru a avea grijă de el.

Citeste si: Revine sau nu masca de protecție în școli. Anunțul a fost făcut de Alexandru Rafila în urmă cu puțin timp

Pe lângă buchetele de flori sau aranjamentele florale, părinții au ca și preferințe pachete de cafea sau cutii cu bomboane, ce sigur vor fi folosite de către profesori.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!