Cât costă 7 nopți de cazare în Antalya pentru doi adulți la All Inclusive: Prețurile pornesc de la 2.998 de lei în luna iulie

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 mai 2024, 11:19
Antalya Foto(4)

Cât costă 7 nopți de cazare, pentru doi adulți, în Antalya la all inclusive?

Sursa: pexels.com

Cât costă 7 nopți de cazare, pentru doi adulți, în Antalya la all inclusive?

Se apropie vacanța de vară, iar românii au început deja să își facă planuri de vacanță, iar mulți dintre aceștia vor să își petreacă vacanța în străinătate. Pentru că, de acum, se poate ajunge în Turcia doar cu buletinul, sunt multe persoane care aleg ca destinație Antalya, Turcia. Iată cât costă 7 nopți de cazare la all inclusive în una dintre cele mai apreciate zone din Turcia:

Cât costă 7 nopți de cazare în Antalya la All Inclusive?

Dacă vă doriți să petreceți următoarea voastră vacanță în Turcia, Antalya este una dintre cele mai frumoase zone, ideale pentru relaxare, dar și în topul preferințelor celor care doresc să viziteze această țară deosebită.

Totuși pentru cei care doresc să afle ce prețuri percep hotelierii, ei bine să știți că prețurile nu sunt deloc de neglijat, mai ales pentru două persoane la all inclusive.

Ei bine, potrivit booking.com, pentru 7 nopți de cazare în Antalya, la all inclusive, la un hotel care se află la doar două minute de mers spre plaja Beldibi, doi adulți vor scoate din buzunar nu mai mult de 2,998 de lei. Hotelul are o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un restaurant, un parc acvatic și un teren de joacă pentru copii.

De asemenea, oaspeții au la dispoziție și un bar de unde pot comanda cele mai bune băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Camerele sunt dotate cu climatizare, dulap pentru haine, balcon cu o vedere la munte, baie proprie, televizor cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Camerele includ un minibar.

Citește și: Cetățenii români vor putea călători în Turcia doar cu buletinul. Anunțul de ultimă oră făcut de guvernul de la Ankara

Cei care își doresc o vacanță mai luxoasă, în care să fie lipsiți de orice grijă, iar distracția să fie la cote maxime, ei bine pot opta pentru un sejur de 7 nopți, all inclusive, la un hotel de cinci stele.

Aici prețul pornește de la 23.071 pentru doi adulți.

Ei bine, acest hotel se află în mijlocul unor grădini exotice, din parcul cultural Ataturk, lângă plaja Konyaalti. Camerele au vedere la mare și la Munții Taurus. Hotelul are 3 opțiuni de luat masa şi o piscină în stil lagună. Plaja se află la doar 300 de metri față de hotel. Camerele luminoase sunt decorate cu țesături bogate şi au balcon privat, cu vedere la Antalya sau la Marea Mediterană.

De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat și canale prin satelit și zonă de relaxare cu o canapea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Hotelul le pune la dispoziție celor care adoră să facă sport o sală de sport modernă şi 2 terenuri de tenis. La centrul SPA, oaspeții se pot destinde în hamam sau pot beneficia de un masaj relaxant.

Ce puteți vizita în Antalya fără pașaport?

Foarte mulți agenți de turism sunt de părere că Antalya este “capitala turistică a Turicie”, deoarece aici există o gamă largă de posibilități de a petrece timpul liber.

Aflată în sudul Turciei, pe litoralul Mării Mediterane regiunea Antalya include orașul cu același nume (de altfel, capitala administrativă a regiunii), precum și o mulțime de stațiuni ce îi așteaptă și în acest an pe turiștii dornici de distracție: Belek, Side, Kemer, Lara si Incekum Alanya.

Antalya poate fi vizitată începând cu luna aprilie, atunci când temperaturile se află în creștere și se poate face baie în mare. De menționat este faptul că vara temperaturile depășesc cu ușurință 30 de grade Celsius.

Cea mai căutată stațiune este Belek deoarece aici se găsesc hoteluri de lux și o plaja întinsă pe 16 km. Zona este renumită pentru SPA-urile sale cât și pentru cei pasionați de golf. Turiștii pot vizita și celelalte stațiuni unde pot vedea Termele, Agora, Palatul Episcopal, Templul lui Apollo, Spitalul Bizanti, Poarta lui Hadrian, construita in anul 130 d.Hr, Orașul antic Phaselis, Cetatea Perge, cascada Kursunlu, cascada Duden sau Canionul Saklikent.

Citește și: Cât costă un sejur de 5 nopți, pentru două persoane, în Halkidiki, în luna iunie! O noapte de cazare pornește de la 200 de lei

Pentru cei care vor ajunge aici, în acest an, trebuie menționat faptul că Turcia a decis să îi lase pe români să le treacă granița fără pașaport, doar cu buletinul, începând cu data de 1 iunie 2024. Aceștia nu trebuie să depășească 90 de zile de ședere în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. Acest lucru nu va face altceva decât să le aducă românilor o bucurie în plus și o vacanță de vis și de neuitat în Antalya.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!