Cât a costat penthouse-ul din cartierul Domenii în care s-a mutat Traian Băsescu? Suma este colosală

,
traian-băsescu-apartament-penthouse-vilă-de-protocol

Cât a costat penthouse-ul din cartierul Domenii în care s-a mutat Traian Băsescu Suma este colosală

[Sursa foto: Facebook]

Traian Băsescu a părăsit vila de protocol, după ce a fost acuzat că a colaborat cu Securitatea. Fostul președinte al României a anunțat că și-a cumpărat un apartament, pentru a se muta acolo, iar cât a costat s-a aflat acum.


In articol:

După ce a fost obligat să părăsească vila de protocol, fiind acuzat că a colaborat cu Securitatea, Traian Băsescu și-a achiziționat un penthouse.

Fostul președinte al României a trebuit să plătească suma de 550.000 de euro, conform Romaniatv.net.

Acesta este situat în cartierul Domenii și face parte din ansamblul rezidențial al lui Dan Șucu, Arcadia Apartments. Mai mult decât atât, dezvoltatorul imobiliar s-a declarat de-a dreptul onorat de faptul că fostul președinte al României a ales să cumpere din complexul său rezidențial.

Citeste si: Victor Ponta se bucură de problemele pe care le are Traian Băsescu. Ce a spus în fața tuturor

Ce au spus reprezentanții Arcadia Apartments

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață, din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul”, au spus aceștia.

Traian Băsescu ar fi trebuit să elibereze vila de protocol pe data de 1 iunie

Traian Băsescu avea termen până pe data de 1 iunie să elibereze vila de protocol. Din cauza faptului că acest lucru nu s-a întâmplat, o somație publică a fost lansată de către RAAPPS.

„Termenul de eliberare a imobilului– reședință oficială situată în București, Str...., transmis Dlui. Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoștință de către acesta, respectiv în data de 01 iunie 2022.

În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă «Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat» (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozițiilor legale ”, a fost scris în comunicatul RAAPPS.

Citeste si: Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

Traian Băsescu susține că nu a fost evacuat, ci că a plecat de bună voia

Potrivit  Romaniatv.net , Traian Băsescu susține că nu a fost evacuat, deoarece avea dreptul de a sta în vila de protocol până în momentul în care primea hotărârea judecătorească.

„Voi spuneți prostia asta. Vor să mă acționeze în instanță pentru evacuare. E o prostie asta! După ce te acționează în instanță, vreo trei luni aștepți hotărârea judecătorească. Puteam să aștept hotărârea judecătorească.

Vouă vă place să spuneți «evacuarea lui Băsescu». Nu. Băsescu a fost un om care a respectat legea. Atât de repede cât s-a putut a plătit avansul la un apartament și, atunci când s-a putut, îmi mișc mobilierul. E mare dezamăgire că nu e evacuare”,  a spus fostul președinte al României.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Victor Ponta se bucură de problemele pe care le are Traian Băsescu. Ce a spus în fața tuturor

Virgil Popescu anunță o nouă măsură: Unele categorii de persoane ar putea primi vouchere pentru facturile la energie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Traian Băsescu face primele declarații despre flota României și neagă faptul că ar fi fost omul Rusiei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies