Carnea de cal provenita din Romania, motiv de SCANDAL URIAS in Europa VIDEO

Carnea de cal provenita din Romania, motiv de SCANDAL URIAS in Europa VIDEO

Fierbe Europa din cauza carnii de cal vandute englezilor ca fiind de vita! Sunt anchete peste anchete in Franta, Luxemburg, Suedia, Marea Britanie si Irlanda, iar toate duc spre Romania!

 Autoritatile din Romania continua investigatiile. Europa sta insa pe un butoi cu pulbere pana se va afla cu certitudine unde au fost etichetate gresit tonele de carne de cal.

Scandalul a inceput cand englezii au aflat ca, in continutul mai multor produse congelate, aflate pe rafturile supermarketurilor, era carne de cal in proportie de 30 sau chiar suta la suta. Nu s-au temut pentru sanatatea lor, dar.... au fost mintiti!

Dincolo de minciuna de pe ambalaje, pentru englezi este scandalos ceea ce se intampla! Ei nu consuma carne de cal si nu pentru ca ar reprezenta un pericol pentru sanatate. In Marea Britanie, calul este un animal nobil.

Initial, s-a stiut doar de burgeri. Acum... a aparut si lasagna cu carne de cal. Lanturi mari de supermarketuri au scos de pe rafturi zeci de milioane de cutii cu astfel de produse in Irlanda, Marea Britanie, Suedia si, acum, si in Franta.

Marea Britanie ameninta cu ancheta penala compania din Suedia care le-a furnizat preparatele.
Aceasta ataca firma Spanghero, din Franta, care este unul dintre cei mai mari furnizori carne pentru industria alimentara din Europa. Doar ca... francezii au importat carnea, pe care ei spun ca o credeau de vita, din.... Romania.

Ministerul roman al Agriculturii este asteptat sa anunte in curand si rezultatul anchetei la cel de-al doilea abator care i-a furnizat carne producatorului francez.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate