Carmen Iohannis a atras atentia tuturor! Cat costa sandalele pe care le-a purtat sotia presedintelui la deschiderea anului scolar din Sibiu

Luni, odata cu inceputul noului an scolar, Carmen Iohannis a devenit din nou diriginta.

Sotia presedintelui a preluat una dintre clasele a IX-a a Colegiului National Gheorghe Lazar din Sibiu, unde activeaza ca profesoara de limba engleza.

"Pasim plini de optimism si speram sa ne realizam toate planurile pe care ni le stabilim in aceasta zi. Fiind an centenar, sigur ca aspiratiile noastre vor fi si mai inalte si sper ca in acest an sa le atingem, in cea mai mare masura.

"E o zi foarte bucuroasa, pentru ca ma intalnesc cu fostii elevi, ma asteapta aicea, si preiau o clasa de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu. Va doresc tuturor sa aveti bucuria zilei de astazi in suflete si pe parcursul anului care urmeaza", a spus Carmen Iohannis in deschiderea anului scolar.

Ceea ce a atras atentia tuturor a fost tinuta purtata de prima doamna a tarii. Pe langa rochia viu colorata, Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale ce costa nu mai putin de 800 de euro, aproximativ 3.800 lei, potrivit viva.ro.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate