Carmen Grebenișan și logodnicul ei, nași pentru băiețelul Alinei Ceușan: "Îl vom boteza pe Rock. Abia aștept"

,
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan
Carmen Grebenișan și logodnicul ei, nași pentru băiețelul Alinei Ceușan

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cele mai tari prietene de pe Instagram, și două dintre cele mai de succes bloggerițe din România, iar relația lor de prietenie trece la un alt nivel acum.


In articol:

În cadrul unui interviu, Carmen Grebenișan a declarat că va fi nașa lui Rock,băiețelul Alinei Ceușan. Evenimentul este așteptat de sutele de mii de persoane care le urmăresc pe cele două bloggerițe, iar vestea cu siguranță îi va bucura.

 

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc!

La debutul lor în showbiz, toată lumea credea că sunt surori, chiar si acum mai există persoane care nu le deosebesc și au impresia că sunt gemene.

Pe lângă faptul că sunt cele mai bune prietene, blondinele vor deveni acum nașă și fină! Carmen Grebenișan și iubitul său, Alex Militaru, îl vor boteza pe fiul Alinei Ceușan!

”Normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a declarat Carmen pentru Viva.ro.

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși

 

De la cele mai bune prietene, la nașă și fină!

 

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au comunități impresionante în mediul virtual, acolo unde deja de ani de zile dau sfaturi în materie de beauty și modă.

Cele două tinere au ajuns să fie adulate de adolescente și să devină un adevărat trend, când vine vorba de fashion, dintr-un hobby. Ambele fete, pasionate de modă, au ajuns să câștige suficient de bine încât să nu ducă grija zilei de mâine. Carmen și Alina fac parte din generația care a știut să se impună în mediul online și au intrat la timp în toată nebunia influencerilor.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie.

Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a declarat Carmen Grebenișan.

Știm că este greu de crezut, dat fiind faptul că sunt faimoase și amândouă s-au implicat foarte mult în social-media! Chiar și așa, nu au uitat cel mai important lucru: să fie oameni înainte de toate. Fetele s-au susținut și s-au sprijinit reciproc dintotdeauna!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

S-au logodit! Frumoasa vedetă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Ce frumos!

Ucraina devine spaima generalilor ruși. Putin nemilos cu comandanții care s-au dovedit incompetenți pe câmpul de luptă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alina Ceusan este insarcinata! Primele imagini cu burtica de gravida

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies