Carmen de la Salciua si Culita Sterp, prima fotografie impreuna dupa IMPACARE: ''Se anunta spectacolul anului''

Autor: O.P.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-ar fi despartit chiar la scurt timp dupa ce ar fi anuntat impacarea.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, prima fotografie impreuna

Desi cei doi nu mai formeaza un cuplu, se pare ca acestia inca au evenimente impreuna la care se vor prezenta impreuna. Carmen de la Salciua a postat pe pagina ei de socializare un mesaj in care isi anunta fanii de faptul ca ea si Culita vor canta impreuna, impreuna cu un afis cu pozele lor impreuna.

Asada, cei doi nu isi poarta ranchiuna si totul merge de minune intre ei.

Citeste si: Este OFICIAL! A intrat in vigoare LEGEA asteptata de o multime de romani

Carmen de la Sălciuia e GRAVIDA

Carmen de la Săciua și Culiță Sterp s-au împăcat după divorțul care a ținut primele pagini ale presei.

În urmă cu mai bine de un an, cei doi artiști și-au spus adio și nu au păstrat o relație tocmai bună, fiecare aducându-i celuilalt acuzații care mai de care mai grave. 

Citeste si: Culiță Sterp si-a ingrijorat fanii dupa despartirea de Carmen de la Salciua: ”Fericirea înseamnă timp”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când nimeni nu credea că mai există șansa ca ei să formeze un cuplu, cei doi artiști de succes au surprins pe toată lumea în mommentul în care au început să se afișeze împreună. Mai mult, la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp, cei doi foști soți au apărut împreună, ca doi îndrăgostiți.

Citeste si: Culiță Sterp își vinde mașina! Câți bani cere pe ea

Culiță Sterp a publicat o fotografie care i-a făcut pe fani să creadă că ar fi lăsat-o însărcinată pe fosta lui soție. În dreptul fotografiei în care apare cu doi copii în brațe, interpertul a scris un mesaj care l-ar fi dat de gol. „ O poză cu mine din viitorul apropiat! ”  sunt cuvintele care i-au făcut pe fani să creadă că el și Carmen de la Sălciua așteaptă un copil sau doi.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!