Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat: "Vine bebe"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 30 mar 2023, 11:19

Carmen de la Sălciua a reușit să le trezească din nou suspiciuni fanilor ei atunci când a apărut în public. Fanii au observat o burtică de gravidă.

Carmen de la Sălciua a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima postare.

Fanii au observat imediat un detaliu neașteptat și au tras primele concluzii cu privire la posibilitatea ca artista să fie sau nu însărcinată.   

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua după ce s-a mutat definitiv în România. Daniela Racolta nu pierde timpul și s-a pus deja pe treabă

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat

Îndrăgita cântăreață are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Carmen de la Sălciua are mii de urmăritori în mediul online, care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în viața artistei. 

Recent, vedeta a publicat mai multe fotografii și clipuri video pe Instagram.

Cei mai vigilenți au observat imediat un detaliu neașteptat, o burtică de gravidă.  

Citește și: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua își exprimă nemulțumirile pe internet. Artista a vorbit deschis despre asta: ”Mă irită foarte tare”

Fanii au reacționat imediat:" Ești însărcinată?", "Vine bebe?"

Carmen de la Sălciua a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să devină mamă, tocmai de aceea fanii nu exclud posibilitatea ca dorința să i se fi îndeplinit.

Mai mult, artista a dezvăluit că atât ea, cât și soțul său, afaceristul Marian Corcheș, își doresc să devină părinți cât mai repede posibil.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Momentan, Carmen de la Sălciua nu a confirmat că este însărcinată.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei

Carmen de la Sălciua și tatăl ei nu și-au vorbit cinci ani și, de curând, artista a vorbit despre ceea ce se întâmplă între ei. În cadrul unui interviu, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri emoționante.

„Nu am mai discutat cu el cinci ani. S-a terminat divorțul, el a plecat la Timișoara. M-am întâlnit cu tatăl meu după vreo cinci ani, într-o pușcărie. El intrase în pușcărie, pentru că justiția s-a autosesizat, că nu plătise pensia alimentară.

Eu, când am aflat, atunci mi-au revenit sentimentele. El, întotdeauna, fusese tatăl meu, dar, când am aflat treaba asta, oarecum s-au amplificat”,  a povestit aceasta, în cadrul unui interviu.

Carmen de la Sălciua, mesaj cu subînțeles după ce fanii i-au urat

Citește și: „M-am întâlnit cu tatăl meu, într-o pușcărie”. Carmen de la Sălciua a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei, după ce nu și-au vorbit cinci ani

„Nu am ținut legătura o perioadă, dar, acum, ținem legătura și cu tatăl nostru foarte des. Vorbim la telefon și chiar ne vizităm. El locuiește în Timișoara, dar mai vine și el acasă, aici, la Sălciua, ne vizităm când putem. Când suntem noi la Timișoara, mergem noi la el, când vine el aici, ne vedem, vorbim des la telefon.

Tata cu mama noastră au o relație bună acum. Au trecut atâția ani de când s-a produs separarea lor, rănile sunt deja vindecate, așa cum e și normal. Până la urmă asta e, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, asta nu înseamnă că trebuie să se urască”  a declarat Carmen de la Sălciua, pentru  spynews.ro.

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!