Carismaticul Baris din serialul "Povestea noastra", actorul cu cea mai rapida ascensiune! Burak Deniz a ajuns sa joace chiar si intr-o productie marca Bollywood! Iata alaturi de ce actrita sexy a filmat, anul trecut!

Burak Deniz este unul dintre tinerii actori turci care a cunoscut inca de la primele sale aparitii gustul celebritatii.

Burak Deniz s-a nascut in 1989, in Istanbul, intr-o familie de intelctuali. Pentru ca a dovedit un talent nativ inca din copilarie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze calea spre actorie, insa Burak a fost pasionat deopotriva si de istorie. Astfel ca peste ani, acesta a absolvit Facultatea de Istoria Artelor, in cadrul Universitatii Sekiz Mart, din Canakkale.

 

 

Desi nu a urmat studii de teatru si film, Burak Deniz a revenit la prima sa dragoste, actoria, si a castigat un prim casting pentru un serial "College Diary", in anul 2011. Au urmat apoi alte roluri care i-au adus un succes rasunator. Printre serialele in care a jucat se numara: "Sultan" (2012), "Kacak" (2013), "Yaman" (2014), "Tatli Küçük Yalancilar" (2015), "Gecenin Kralicesi" (2016), "Ask Laftan Anlamaz" (2017). Tot in anul 2017, Burak Deniz a inceput filmarile si pentru serialul "Povestea Noastra", unde joaca alaturi de Hazal Kaya. 

 

 

Anul trecut, presa turca a scris ca Burak Deniz va juca intr-un serial marca Bollywood care se va difuza pe internet, pentru care va incasa 450000 de euro). Partenera ii va fi Sunny Leone. Serialul va fi filmat la Cape Town/Africa de Sud. Sunny Leone este o actrita apreciata in tara sa.

 

De doi ani, Burak Deniz traieste o frumoasa relatie de dragoste cu actrita Busra Develi din serialul "Fi".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate