Ozcan Deniz, show inedit la aniversarea scenaristei serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata ce surpriza muzicala i-a pregatit celebrul actor!

,

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Saptamana trecuta, Ozcan Deniz a participat la petrecerea aniversara a scenaristei serialului "Mireasa din Istanbul", Deniz Akcay Katıksız.

A fost o petrecere intre fete la La Boucherie Dinner Theatre, un restaurant exclusivist din Istanbul. Era seara in care canta artistul Murat Dalkılıc, dar programul a suferit o schimbare, atunci cand si-a facut aparitia Ozcan Deniz.

 

 

Pentru ca celebrul actor le-a facut o surpriza si "a dat buzna la petrecerea fetelor!", Murat Dalkılıc l-a invitat să cante.

 

Citește și:

Filiz, in dilema! Afla ce decizie va lua tanara: va alege ratiunea sau ceea ce ii spune inima? In aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de...

Ludovic Orban și Nicușor Dan se implică pentru o problemă spinoasă: discuții cu artiștii independenți

Filiz din serialul "Povestea noastra", ceruta in casatorie de un actor turc celebru! Iata ce planuri de nunta si-au facut deja cei doi indragostiti!

Frumoasa Mavi, din serialul "Dragoste si ura", nunta atipica in Amsterdam! Iata ce tinuta extravaganta a ales celebra Burcu Kiratli, in cea mai importanta zi din viata...

Evenimente neasteptate, secrete dezvaluite, astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod al acestui sezon al serialului “Pretul Fericirii”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies