Care sunt șansele să înceapă un al Treilea Război Mondial! Avertismentul Yuliei Laputina, ministrul Afacerilor Veteranilor: „Este un scenariu posibil”

,
Război

Care sunt șansele să înceapă un al Treilea Război Mondial! Avertismentul Yuliei Laputina, ministrul Afacerilor Veteranilor: „Este un scenariu posibil”

[Sursa foto: Twitter]

Yulia Laputina, ministrul Afacerilor Veteranilor, consideră că Rusia ar putea fi de vină dacă ar izbucni un al Treilea Război Mondial.


In articol:

Oficialul, care a fost, în trecut, și ofițer de top în serviciile secrete ale Ucrainei, consideră că toate consecințele acțiunilor militare pornite de Vladimir Putin nu se vor rezuma doar la granițele ucrainene.

Yulia Laputina a atenționat că, prin invadarea Ucrainei, Rusia ar vrea, de fapt, să dea startul unei grave situații în Balcani, ba chiar să pornească un al Treilea Război Mondial.

„Din punct de vedere geopolitic, se pare că acesta este un scenariu posibil. Deci… trebuie să luăm în considerare și începutul celui de-al Treilea Război Mondial, deoarece problema ucraineană are legătură cu securitatea Europei”, a precizat Yulia Laputina.

Invazia pornită de Rusia în Ucraina ar putea declanșa al Treilea Război Mondial

Război

Invazia pornită de Rusia în Ucraina ar putea declanșa al Treilea Război Mondial

[Sursa foto: Twitter]

La sfârșitul anului 2021, Yulia Laputina atenționa că o invazie completă a Ucrainei din partea Rusiei ar răspândi conflictul în Europa și ar putea reprezenta startul celui de-al Treilea Război Mondial. Această predicție s-a întors, acum, odată cu invazia Rusiei în Ucraina.

Citeste si: Live text: Armata rusă s-a retras de pe Frontul de Nord din Ucraina. Procurorul General a anunțat existența a 410 cadavre în Kiev, lăsate în urmă de soldații ruși. Moscova neagă orice fel de acuzație și spune că trupele ruse nu au ucis civilii

„Ar trebui să fim atenți la problema ucraineană din cauza securității continentului.

Răspândirea războiului în cazul invaziei ruse în Ucraina – va fi mult mai largă, nu se va limita doar la Ucraina. Dacă Rusia va invada, ar trebui să aveți grijă și de Balcani. Ce fac rușii acum în Serbia – ei încearcă să provoace o situație conflictuală în Balcani”, a declarat Yulia Laputina, într-un interviu pentru presa britanică.

Yulia Laputina spune că Ucraina va ieși învingătoare

Oficialul ucrainean şi-a declarat optimismul față de deznodământul războiului, precizând că Ucraina va fi cea care învinge.

Citeste si: Ce este dispus să ofere Volodimir Zelenski în schimbul păcii din partea Rusiei: „Obiectivul nostru este pacea și revenirea la o viață normală”

„Primul pas poate fi un succes pentru agresori. Dar următorul pas nu va fi un succes pentru că avem o experiență foarte mare de rezistență națională”, a prezis generalul Yulia Laputina.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Condițiile în care va avea loc o întâlnire între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin: „Mai întâi armistițiu, apoi putem avea o întâlnire cu președintele Rusiei”

Cine este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Viktor Orban, la al patrulea mandat. Prim-ministrul Ungariei l-a numit pe Volodimir Zelenski „adversar”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies