Rusia ar fi invadat spațiul aerian al Suediei cu avioane încărcate cu bombe nucleare

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 mar 2022, 11:04

Rusia a invadat spațiul aerian al Suediei cu avioane încărcate cu bombe nucleare

Sursa: PixaBay

Avioanele de atac din Rusia, încărcate la bord cu bombe nucleare, au fost trimise în spațiul aerian al Suediei. Surse ale televiziunii din Suedia spun că ar fi vorba despre o tentativă de intimidare.

Rusia a invadat spațiul aerian al Suediei cu avioane de atac încărcate cu bombe nucleare. Televiziunea suedeză TV4 News a transmis că ar fi vorba despre o tentativă de intimidare.

Spațiul aerian al Suediei a fost invadat de Rusia cu avioane încărcate cu bombe nucleare

Televiziunea suedeză a transmis că au fost surprinse patru aeronave rusești: două avioane de atac Sukhoi 24 și două jet-uri de luptă Sukhoi 27, care au decolat din baza aeriană din Kaliningrad.

Sursele televiziunii din Suedia afirmă că avioanele de atac erau încărcate la bord cu arme nucleare, „fapt ce a fost făcut evident de piloții ruși”.

Citeste si: Live text: Volodimir Zelenski încurajează ucrainenii să fie în continuare pe poziții, după ce Rusia a anunțat reducerea ofensivei în nord. Negocierile dintre Rusia și Ucraina au fost pașnice, se ia în calcul o întâlnire între Zelenski și Putin

Din vina invaziei ordonată de Vladimir Putin în Ucraina, Forțele Aeriene Suedeze au devenit mult mai atente și au putut vedea din timp că piloții se îndreptau spre insula suedeze Gotland, din Marea Baltică.

Reprezentanții Forțelor Aeriene Suedeze nu au vrut să comenteze oficial dacă au fost sau nu arme nucleare la bordul avioanelor, dar au transmis pentru presă că invadarea spațiului aerian a fost, cel mai probabil, o tentativă intenționată de intimidate.

LIVE UPDATE Ziua 292 de război în Ucraina: Rusia este de acord ca negocierile cu SUA să aibă loc în lstanbul, deoarece este un „loc confortabil”

Citeste si: Soldatul ucrainean de pe Insula Șerpilor, care le-a transmis rușilor ”să se ducă dracu”, a fost decorat. Roman Hribov a fost eliberat din captivitate

„Evaluăm incidentul ca o acțiune conștientă, ceea ce este foarte serios, mai ales pentru în cazul unei țări aflate în război. Am analizat incidentul și este clar că nu pot exclude navigația incorectă, dar totul indică faptul că au violat în mod deliberat granițele Suedeze”, a declarat comandantul Carl-Johan Edstrom.

Invadarea teritoriului aerian suedez a durat aproximativ un minut, potrivit datelor transmise.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies