Care sunt optiunile de reincarcare online pentru cartela Telekom

,


In articol:

Cartela Telekom este dedicata clientilor din cele mai diverse categorii sociale si de varsta, care aleg libertate totala in ceea ce priveste planurile tarifare si durata utilizarii serviciilor de date si voce. Singura responsabilitate care iti ramane este sa alimentezi periodic creditul PrePay pentru a prelungi valabilitatea extraoptiunii dorite.

Iata care sunt cele mai rapide optiuni de reincarcare online a cartelei Telekom:

Site-ul oficial al companiei

Datorita numarului mare de utilizatori, compania Telekom acorda o atentie speciala serviciilor bazate pe cartela reincarcabila. Astfel, grafica site-ului oficial contine un buton si o sectiune speciala pentru cartela. Acolo ai posibilitatea prelungirii extraoptiunii utilizate sau reincarcarea contului cu o anumita suma. Tranzactia se desfasoara in Euro, la cursul valutar al zilei vizibil pe ecran. Poti introduce valori intre 3 si 100 de euro pentru fiecare tranzactie, un calculator afisand automat paritatea in lei pe care o vei plati, cu TVA inclus. Plata se face prin redirectionare catre un portal securizat, pentru protejarea informatiilor personale si financiare pe care le introduci. Dupa confirmarea platii primesti instant un mesaj cu noua valoare a creditului si iti poti prelungi extraoptiunea.

Cele mai rapide site-uri

O companie de anvergura pe care o are Telekom, cu servicii de televiziune, telefon si internet, se adreseaza tuturor clientilor si investeste masiv in grafica de reclama si marketing. Astfel, sectiunea pentru cartela trebuie cautata in meniul de site pentru a ajunge la procedura de reincarcare. Intre timp s-au dezvoltat o serie de site-uri care se ocupa exclusiv cu serviciile de reincarcare online. Acestea iti ofera posiblitatea de a introduce datele direct din pagina de start, castigand timp pretios.

Accesezi adresa, introduci numarul de telefon, valoarea in Euro si esti redirectionat automat tot catre un portal sigur de plata. Tranzactia este securizata, datele sunt in siguranta, iar intreaga procedura nu depaseste 15-20 de secunde.

Din aplicatie

Tot din dorinta de a ramane in legatura cu utilizatorii conectati in permanenta la internet, companiile de telefonie mobila au dezvoltat aplicatii dedicate. Acestea sunt disponibile atat in App Store, cat si pe Google Play, pentru utilizatorii de sisteme de operare iOS, respectiv Android.

Aplicatia o descarci gratuit, iti creezi cont de utilizator si ai acces la toate informatiile despre abonamentul sau extraoptiunea aleasa. Printre optiuni se numara si serviciile de reincarcare, disponibile tot prin redirectionarea catre un portal de plata cu cardul in conditii de siguranta deplina.

Marele avantaj al reincarcarii online a cartelei Telekom este disponibilitatea de oriunde. Indiferent ca esti in Romania sau in Roaming, ca incarci cartela proprie sau a altui utilizator, serviciile online sunt disponibile. Asadar, poti incarca din tara cartela copilului tau aflat la studii sau in vacanta in strainatate. La fel de bine poti alimenta creditului parintilor pe care i-ai lasat acasa atunci cand ai plecat la munca in strainatate. Tranzactiile sunt rapide si 100% sigure, nu exista comision in afara de TVA-ul perceput de fiecare stat. Pentru un control mai bun asupra costurilor, cea mai inteleapta decizie atunci cand calatoresti in strainatate este sa folosesti o cartela reincarcabila. Daca volumul de date sau voce este depasit din cauza planurilor tarifare, singurul risc este sa ramai fara credit. In schimb, daca ai abonament, la intoarcerea in tara urmatoarea factura ar putea fi considerabil mai mare.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doctorul Minune ep 39 rezumat: Adil se poate reface complet! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

ULTIMĂ ORĂ USR SE OPUNE vehement: Anca Dragu explică de ce NU E NEVOIE de alegeri anticipate

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

ZODIAC CHINEZESC Ce animal ești în zodiacul chinezesc după data nașterii

Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies