Care sunt cele mai cumpărate produse și cum te pot ghida spre cadoul potrivit?

,

Te-ai întrebat vreodată pe ce preferă oamenii să își cheltuiască banii, care sunt cele mai apreciate produse sau ce industrie conduce topul cumpărăturilor online? Pe lângă cumpărăturile esențiale, achizițiile, mai cu seamă cele online, sunt un mod facil prin care oamenii aleg să se răsfețe sau să le facă surprize celor dragi. Numărul cumpărătorilor online a trecut de 2 miliarde, iar cumpărăturile online continuă să crească și să ocupe un loc fruntaș în activitățile omului modern.

Dintre toate industriile, zona de fashion conduce topul cumpărăturilor din întreaga lume, devansând produsele din zona tehnologiei sau produsele și serviciile turistice. Conform datelor, oamenii au o afinitate mai mare față de modă spre deosebire de zonele care pot părea de interes major. Cele mai cumpărate articole sunt tricourile (cu un procent de 67%), alături de încălțăminte (cu un procent de 66%). Pe al treilea loc se situează accesoriile (cu un procent de 44%), urmate de pantaloni și genți.

Încălțămintea ocupă un loc special în topul cumpărăturilor online

Când vrei să te recompensezi și să îți oferi un cadou sau în momentele în care trebuie să faci un cadou și ești în pană de idei, o pereche specială de încălțăminte poate fi soluția! Pantofii sport și selecțiile de sandale de dama de la Kalapod.net sunt adaptate tuturor stilurilor și gusturilor ocupă un loc fruntaș în topul cumpărăturilor online. Cel puțin asta indică datele, iar cu politicile de retur extrem de facile, alături de gamele variate de produse și reducerile exclusive, achizițiile online le eclipsează pe cele fizice.

Dacă urmează să-i faci un cadou unei femei speciale din viața ta, cele mai populare și apreciate modele îți pot oferi un ajutor în căutarea cadoului potrivit. Potrivit datelor, în topurile preferințelor se plasează sandalele care țin pasul cu ultimele trenduri, articolele comode, pantofii sport și pantofii clasici în nuanțe neutre.

Sandalele și saboții ocupă un loc special printre achizițiile doamnelor, iar modelele sunt variate și nu completează doar un look stylish, dar oferă și un confort sporit.

Sandalele cu barete, modelul Knot Mules sau Teva sunt printre cele mai apreciate și cumpărate modele la scară largă. În nuanțe neutre, din imitație de piele, simple sau cu inserții, modelele knot mules continuă să facă furori în magazinele online, iar selecțiile diverse propun piese care își pot găsi ușor un loc în orice garderobă. La bariera dintre casual și elegant, o pereche Knot Mules este extrem de versatilă, se adaptează unui număr mare de evenimente și oferă un confort sporit spre deosebire de alte modele cu un toc mai subțire.

Sandalele cu barete sunt un alt model aflat la mare căutare printre doamne, iar adaptările și readaptările anuale aduc în fiecare sezon de vară noi modele care animă numeroase stiluri. Simple, cu barete subțiri care îmbracă glezna, cu barete diagonale sau cu mixuri eclectice, sandalele cu barete se adaptează aproape tuturor evenimentelor. Se integrează într-o gamă vastă de ținute de vară, iar modelele actuale, pe lângă versatilitatea oferită, ajută la construirea unui look fresh și dinamic, fără eforturi.

Pentru că în fiecare garderobă confortul trebuie să își găsească locul, sandalele Teva sunt cele mai confortabile și unele dintre cele mai actuale piese de vară. Acest model a dezvoltat o popularitate crescută în ultimul sezon și continuă să se răspândească prin modele stylish care atrag atenția persoanelor care pun confortul pe primul loc. Tot în zona articolelor comode de vară, espadrilele încă sunt la mare căutare și continuă să se dezvolte pe noi linii stilistice, de la un an la altul, mărind colecțiile și în acest an cu piese comode și stylish.

În cele din urmă, achizițiile online, alături de cele mai populare produse, indică un interes sporit față de articolele care nu au doar un rol funcțional, ci și unul estetic. Deși cumpărăturile compulsive sunt problematice, uneori, un nou articol special care completează garderoba poate fi un mod perfect de a-ți arăta grija față de tine sau față de cei dragi, iar când trebuie să alegi un cadou, cele mai apreciate articole te pot ghida spre surpriza potrivită.

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Se anunță un meci exploziv, cu rezonanțe politice: Iranul cere sancționarea Statelor Unite la Campionatul Mondial

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies