Care este cea mai mare slăbiciune a actriței Maia Morgenstern: „Nu reușesc. Ar însemna să iau o decizie dureroasă și nu pot”

,
cea mai mare slabiciune Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a ei 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maia Morgenstern nu s-a ferit să spună că are mai multe slăbiciuni, nu doar una și că deși este conștientă de acest lucru, nu poate face nimic în acest sens. Ce dezvăluiri a făcut Maia Morgenstern în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”?


In articol:

Maia Morgenstern este catalogată drept una dintre cele mai bune actrițe din România, cu o personalitate puternică, astfel că cei care nu o cunosc atât de bine ar putea crede că artista nu are slăbiciuni. Ei bine, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maia Morgenstern a dezvăluit că sunt unele lucruri pe care știe că nu le face tocmai corect, dar pe care nu le poate schimba, tocmai din cauza acestor slăbiciuni.

Care este cea mai mare slăbiciune a Maiei Morgenstern? 

Maia Morgenstern a spus de nenumărate ori că, în cazul ei, vulnerabilitatea este un lucru bun și că puterea ei constă în acest lucru. Deși dă tot timpul impresia că este o femeie puternică și care nu poate fi doborâtă de cei din jur, actrița recunoaște că are și puncte slabe. 

Maia Morgenstern a spus că are foarte multe slăbiciuni, chiar dacă nu arată tot timpul acest lucru. La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maia Morgenstern a dezvăluit că slăbiciunea ei cea mai mare este că nu reușește să facă întotdeauna ceea ce este corect. Actrița este directoarea Teatrului Evreiesc de Stat și a mărturisit că în funcția pe care o deține s-a lovit de foarte multe ori de această slăbiciune. Mai exact, Maia Morgenstern a spus că nu poate lua anumite decizii, chiar dacă ele ar fi cele corecte, având în vedere că ele nu ar fi tocmai populare și ar putea să îi influențeze într-o anumită măsură pe cei din jur.

„Da, sunt conștientă. Am mai multe slăbiciuni, una mai mare decât cealaltă. Nu reușesc, vorbesc acum în calitate de conducător al unei instituții publice de cultură, nu reușesc să fac întotdeauna ceea ce cred că ar trebui făcut. Adică nu reușesc. Se cuvine aceasta, astea sunt datele, asta ar fi dreptatea, aici ar fi de acționat, nu pot. Nu pot pentru că e slăbiciune. Este o slăbiciune. Ar însemna să iau o decizie, să iau o hotărâre care nu întotdeauna ar fi populară și, de cele mai multe ori, dureroasă și nu pot.”, a spus Maia Morgenstern la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Maia Morgenstern, nevoită să coboare din metrou după ce a fost pusă la zid de ceilalți călători: „Ce cauți printre oameni dacă...” Ce a pățit actrița?

Maia Morgenstern a mărturisit că și-ar dori să controleze acest lucru și să facă tot timpul ceea ce este corect sau ceea ce crede ea că ar trebui făcut, dar de foarte multe ori cedează și revine asupra deciziilor, totul din cauza acestei slăbiciuni. 

Citeste si: Maia Morgerstern, amenințată cu moartea de un simpatizant al partidului AUR! Tânărul a fost reținut de poliție

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Vedetele au o slabiciune pentru bijuterii! Iata care sunt cele mai de suflet podoabe pentru acestea si cat valoreaza accesoriile lor

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Maia Morgenstern, macinata de o tristete nemarginita: “Fac prea putine lucruri pentru copiii mei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies