Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Pescobar vreodată: ”Ea știa două cuvinte în engleză, eu două în rusă” Ce i s-a întâmplat antreprenorului în timp ce zbura către Moscova

Autor: Madalina Maftei

Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Pescobar vreodată

Sursa: Captură YouTube

În ediția din această săptămână a emisiunii ”Fiță cu Adiță” este invitat nimeni altul decât Pescobar, celebrul antreprenor de pe Tik Tok care are o afacere cu raci.

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, este, așa cum a fost numit și de Adiță, cel mai gagicar antreprenor. Este bine cunoscut faptul că la tavernă are angajate extrem de frumoase și nu de puține ori a fost combinat cu ele de către presa tabloidă. Paul recunoaște că îi plac femeile, după cum a spus și el, este burlac și face fix de își dorește, ba mai mult, a recunoscut că este înnebunit după brunete.

Care este cea mai mare nebuni pe care a făcut-o Pescobar 

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusvie, Paul Nicolau a fost provocat de moderatorul emisiunii să dezvăluie care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o vreodată. Pescobar a recunoscut că în urmă cu ceva timp a trăit o experiență la care nici nu s-ar fi gândit vreodată, iar șansele ca așa ceva să se întâmple erau minime.

În timp ce zbura spre Moscova, în avion, s-a combinat cu o rusoaică, alături de care a avut un zbor de neuitat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Băi, mi s-a întâmplat, nu ar trebui să zic, dar o zic acum. Zburam de la Guangzhou, asta e rară, am calculat șansele, sunt mai mici ca la loto și s-a întâmplat, hai că o zic. De la Guangzhou la Moscova și lângă mine în avion s-a urcat o rusoaică. Bă, de regulă dai coate când îl vezi pe ăla de lângă tine, nici nu-l suporți(...)

Ea știa două cuvinte în engleză, eu două în rusă, ne-am combinat. Asta este întâmplarea vieții mele din punct de vedere abstract. Am aterizat, aia a plecat și nu ne-am mai văzut niciodată. Nu-ți mai explic detalii, s-a întâmplat. (n.r Unde s-a întâmplat?) În avion...blondă, frumoasă, mi-a arătat poze că lucra, ce am înțeles eu, era manager, făcea păpuși”, a dezvăluit Paul Nicolau, în emisiunea Fiță cu Adiță.