Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus tata, înainte să se stingă din viață. Cu lacrimi în ochi, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre pierderea celui mai important bărbat din viața ei:”Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze”

Author: Madalina Maftei

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit la doar 37 de ani

Sursa: Captură YouTube

Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre drama pe care a trăit-o pe când avea doar 15 ani. Moartea tatălui este un subiect extrem de sensibil pentru îndrăgita artista, despre care a evitat să vorbească în toți acești ani.

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre un subiect extrem de sensibil, despre care a evitat să vorbească în toți acești ani, moartea tatălui. În cadrul emisiunii prezentate de Mihai Ghiță, artista a dat frâu liber sentimentelor și   a vorbit despre pierderea celui mai important bărbat din viața ei.

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit la doar 37 de ani

Claudia Pătrășcanu a avut o copilărie plină de încercări, moartea tatălui a fost cel mai greu episod pe care a fost nevoită să-l îndure. Marcată de pierderea părintelui la o vârstă fragedă, artista a mărturisit, cu lacrimi în ochi,  că era un tată exemplu, un om extrem de bun, de la el a moștenit și pasiunea pentru muzică.

Citește și: Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei. Cine i-a sarit in ajutor cantaretei

„Rar mi-e dat să vorbesc. Mi-aduc aminte de tata. Era un tată exemplu, atât de bun, atât de cald, iubitor. Îi plăcea muzica, așa ne-a crescut, cu muzică. Mi-l amintesc perfect. Ca tată. Nu știu ca și soț, asta poate să spună mama. Am trăit și am copilărit într-o familie cu părinți care s-au iubit. Și asta e foarte important. Copilul să vadă și să simtă acest lucru, pentru că doar așa va crește și va ajunge un om bun, curat, drept, cinstit și de bază.

Cine a zis că educația, primii 7-10 ani contează, chiar a avut dreptate. Asta e foarte important”,  a mărturisit Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Claudia avea doar 15 ani când tatăl său s-a stins din viață, bolnav fiind de leucemie.

Aceasta a mărturisit că părintele său nu a putut să-și dea ultima suflare până când nu a îmbrățișat-o pentru ultima dată.

„Oh, da... Îmi aduc aminte, normal, nu se uită (n.r. cum a murit tatăl ei). A fost o traumă pentru mine, un șoc. Colegii mei au venit și m-au luat de la școală, mi-au spus că tata a murit. Nu știam pe unde calc, mi-am uitat și ghiozdanul, nu știu ce am făcut.

Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte. A fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze. Am ajuns, ne-am luat la revedere unul de la celălalt.
Și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe mine, pe fratele, pe mama. A fost o moarte dură, pentru că era tânăr. Era un om atât de frumos și de bun. Și foarte credincios. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult”,
 
a mai spus vedeta.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a divorțat. Ce spune artista despre custodia celor doi băieți

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!