Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit din partea bărbaților din viața ei: ”Am avut relații cu milionari”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 apr 2022, 13:03

Ilinca Vandici, prezentatoarea Kanal D, a dezvăluit, la”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce cadouri scumpe a primit din parte milionarilor cu care s-a iubit le-a lungul timpului.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, însă, înainte de a ajunge un nume cu rezonanță puternică în spațiul public din România, vedeta a trecut prin mai multe etape, înainte să ajungă cine este astăzi. Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a recunoscut în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că a avut și iubit fără bani, pe care chiar ea l-a întreținut, însă a avut și relații cu milionari care i-au făcut cadouri extrem de scumpe.

”Ai avut un iubit fără bani?”

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Bravo, ai stil!” a fost întrebată de Denise Rifai dacă a avut vreodată un iubit fără bani. Vedeta nici nu a stat pe gânduri și a răspuns cât se poate de sincer la întrebarea roșie, ba chiar a recunoscut că s-a iubit cu milionari, iar de pe urma acelor relații a rămas doar cu câteva genți de firmă și un colier cu diamante.

”Da, am avut un iubit pe care l-am întreținut eu, surpriză. Presa nu scrie despre aceste lucruri, că nu sunt atât de interesante sau poate sunt, sau poate că nu am vrut eu să spun despre ele pentru că mi se parea prea rușinos. Nu i-am căutat niciodată...Am avut bărbați cu care am avut relații de lungă durată și s-a nimerit să fie potenți financiar.

Acum, sincer, dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu-și permite lucrurile astea, care e viziunea lui asupra vieții, dacă el până la vârsta respectivă nu reușește o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai bună decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele”, a
spus Ilinca Vandici la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Ilinca Vandici: „Fac terapie de 2 ori pe săptămână” Motivul pentru care prezentatoarea ''Bravo, ai stil'' merge la psiholog

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce cadouri scumpe a primit Ilinca Vandici din partea milionarilor cu care s-a iubit de-a lungul timpului

Ilinca a dezvăluit că banii nu au contat niciodată pentru ea, întotdeauna a apreciat omul, drept dovadă, din relațiile pe care le-a avut cu bărbați extrem de bogați nu s-a alesc cu absolut nimic.

”Eu am iubit omul întotdeauna, nu m-au interesat banii, drept urmare, am avut relații cu milionari, nu m-am ales cu nicio vilă, cu nicio mașină, cu nicio piscină, cu absolut nimic.

Da, m-am ales cu câteva cadouri, două-trei gentuțe de firmă și un colier cu diamante, să zic”, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Citeste si: Ilinca Vandici, declarație controversată despre căsnicia ei: „Nu vreau sa zic asta! Lui Andrei i-aș ierta absolut ORICE”