Care a fost primul job al lui Livian: "Am început de jos"

,

Într-un vlog realizat cu iubita lui, Bianca, Livian a dezvăluit care a fost primul lui job. Livian a recunoscut că a început de jos.


In articol:

Livian a dezvăluit că primul lui job a fost în bucătărie, în America. El mai făcea și munca de chelner, atunci când era cazul.

Bianca: Ai fost ospătar în America

Livian: N-am fost ospătar, măi, fată

Bianca: Chelner

Livian: Nici chelner, mai intram eu chelner, eu în bucătărie am fost. Bucătar am început, o să vă povestesc în alt clip. Am început de jos, îmi pare rău că nu mi-am făcut o poză (...) În facultate am fost nevoit să mă angajez la un call-center cu produse naturiste

Bianca își pune silicoane! Livian e devastat!

Livian a făcut un anunț-șoc într-un vlog: Bianca a decis să își pună silicoane! Dacă intervenția la buze nu l-a deranjat, de data asta chiar e supărat.

"Am un anunț care cutremură pământul și mi-a fost frică de faptul că va veni ziua respectivă.

Am încercat din răsputeri să evit ziua asta. Nu știu dacă aș mai fi putut să fac ceva.

Nu pun eu ideile mele și ce-mi doresc eu contra a ceea ce își dorește femeia de lângă mine, Bianca.

Când vine vorba de corpul ei și văd că sărăcuța ar vrea... Sânii sunt manufactura Domnului, alăptează copilul, sunt ceva sfânt", a spus Livian într-un vlog.

El a dezvăluit și cum a decurs conversația în care Bianca l-a anunțat că vrea să își pună silicoane.

Bianca: Mă duc să-mi pun silicoane

Livian: Unde ești? Că vin acum la tine

(...)

"M-am îmbrăcat, am căutat clinici pentru intervenții de sâni, am fost la hotel la fete, am fost la două clinici, n-am găsit-o. Sper să fi făcut o glumă, încă aștept să fiu contactat. 

Faceți-o să se răzgândească, că e frumoasă așa, trebuie să fie pur laptele.

Acum chiar m-am enervat, îmi trece peste cuvânt, apelez la voi, haită, faceți-o să se răzgândească. Vă cer ajutorul, vă rog, suciți-o voi că eu n-am putut să o sucesc", le-a cerut Livian ajutorul prietenilor virtuali.

Bianca, probleme la intervenția estetică! Livian a dezvăluit totul

Livian a dezvăluit într-un vlog, "Ce complicații a întâmpinat la operația estetică", ce s-a întâmplat la intervenția Biancăi.

"Fiți atenți, știre bombă de ultima oră: Bianca era într-un dubiu foarte mare. Ea a avut un complex, de ceva timp are complexul ăsta.

A avut un accident de mașină și a vrut să-și corecteze buzele.

I-am zis: "Iubire, mie îmi place așa cum ești, iubesc tot la tine, până și cum gândești". Ea a zis: "Tati, ăsta e complexul meu, vreau să îmi corectez acolo, nu vreau să îmi umflu".

Efectul... parcă a prins contur, zici că-i Angelina Jolie", a povestit Livian, dezvăluind că Angelina Jolie era idealul lui de femeie.

În ciuda unor complicații, rezultatul este unul extraordinar, a dat de înțeles Livian în vlog.

 

Citește-ne pe
Citește și:

La ce vârstă și-a început Livian viața sexuală! Știa sau nu știa iubita lui, Bianca, răspunsul?!

Criza nu o lovește! Elveția a înregistrat cea mai mare creştere economică din ultimii 40 de ani

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Puterea Dragostei live stream: cum poti urmari online Puterea Dragostei

Bianca e criticata dur de Simina. Ce a putut sa spuna fosta concurenta Puterea dragostei despre iubita lui Livian: "Vai si amar de saraca femeie!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies