Care a fost cea mai mare umilință la care a fost supus Connect-R de către colegii de breaslă. Răspunsul dur dat abia acum lui Cheloo

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 oct 2022, 00:25

Ce a spus Connect-R despre gestul lui Cheloo

Sursa: Captură KANAL D

Connect-R a fost intrebat la "40 de intrebari cu Denise Rifai" cand s-a simtit cel mai umilit de catre colegii de breasla.

"Sunt tigan" a fost mesajul de pe tricoul pe care Connect-R l-a purtat cu mândrie în 2010. Era unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Romania atunci când i s-a decernat premiul pentru cea mai buna piesa a anului. Și-a atras simpatia oamenilor, dar gestul a prilejuit ulterior atacuri unora dintre colegii de breasla ai artistului. Cheloo de la Paraziții a lansat un videoclip în care numele lui Connect-R este scris pe o cruce alaturi de un mesaj rasist.

Un alt atac a venit din partea cântăreței Mira care a spus într-un roast. Roimania se poarta frumos cu imigranții. Sunt sigura că Alex Velea, Pepe și Connect-R s-au simțit bine primiti la noi.

Citeste si: Ce relație au Misha și Connect-R după divorț? Artistul a dat toate detaliile: „Timpul trece, iar...”

40 de intrebari cu Denise Rifai. Care a fost cea mai mare umilinta la care v-au supus colegii?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Connect-R: "Acum, gândind la rece, nu cred că m-a umilit cineva vreodată. Am mai spus-o: toți care ți-au greșit, în general, nu doar mie, noua tuturor. Unul dintre ele a fost momentul când am văzut clipul asta și n-am înțeles de ce. Nu te cunosc că nu îl cunoscusem pe Cheloo personal, nu am stat la o bere niciodată.

Daca nu te cunosc, nu am avut de-a face, ce ai tu cu mine? Sunt un biet rapper. Nu am nici macar numele tău.

Raspunsul lui Connect-R dat la 40 de intrebari cu Denise Rifai atunci cand s-a simtit umilit de Cheloo

Citeste si: Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

Răspunsul lui a venit într-un moment când a fost o situație nasoala pentru că patronul clubului în care cântam și noi și ei a ales în felul următor. Daca nu mai termina cu jignirile, canti tu și nu mai canta el. El m-a sunat în momentul respectiv și a mărturisit cumva că la nivel de interior mă aprecia pe mine, dar pentru că are boala mare pe țigani, nu poate să nu mă puna în aceeași oala.

Ceva de genul asta. Înseamnă că dragul de el e într-un personaj, nu se cunoaște foarte bine pe sine, cel puțin atunci, acum nu stiu. Poate s-a mai schimbat, l-am mai văzut în show-ul lui de televiziune mai umanizat un pic, mai întors la sinele lui. Deci, e ok, eu îl iubesc oricum."