Canicula a ucis 7 oameni !

Canicula a ucis 7 oameni pe litoral, în numai trei zile de foc! Iar unii dintre cei răpuşi aveau o temperatură de peste 42 de grade Celsius.

În ciuda avertismentelor, puţini turişti au ascultat sfaturile medicilor. Nu le mai ajunge atîta soare! Au vrut să prindă toate razele fără să-şi dea seama cît de mare e pericolul. Iar temperatura corpului expus la căldură a ajuns la 42 de grade. Cale sigură spre moarte! Nu toţi cei decedaţi au fost turişti. Unul lucra în construcţii iar în altul era bucătar. Căldura doboritoare le-a fost fatală. Nu mai puţin de 13 persoane au încăput peste weekend în mâinile medicilor. Iar de fiecare dată, căldura a fost motivul suferinţelor sau deceselor. Medicii spun că toţi cei care au ajuns la spital nu s-au protejat împotriva căldurii doborâtoare. Trei dintre cei care şi-au găsit sfârşitul aveau între 31 şi 38 de ani,oameni tineri care nu şi-au dat seama cît de periculos este soarele. Pentru muncitorii care au murit în timpul serviciului, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa a dechis câte o anchetă. Week-endul acesta aproape 200.000 de turişti s-au copt pe litoral,  la aproape 50 de grade Celsius în miezul zilei.

Citeste si: Șocant! Un nou deces în familia lui Emi Pian la câteva ore după moartea șefului clanului Duduienilor! Decizie bombă a familiei - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies