Când va circula metroul pe magistrala Drumul Taberei - Eroilor? Anunțul făcut de ministrul Lucian Bode: "Lucrările au intrat în linie dreaptă"

Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor, una dintre cele mai așteptate, va fi dată în folosință în această vară. Ministrul Lucian Bode a anunțat data finalizării lucrărilor.


In articol:

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat pe contul de facebook când se va deschide magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor. 

Citeste si: Cum să nu te îngrași de Paște? Trucurile care te ajută să îți păstrezi silueta

Se pare că pandemia de coronavirus nu va da peste cap termenul anunțat inițial pentru finalizarea lucrărilor, ministrul Transporturilor anunțând că lucrările au intrat în linie dreaptă.

Când va circula metroul pe magistrala Drumul Taberei - Eroilor? 

Începând din această vară, bucureștenii vor putea circula pe magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, acesta făcând precizarea că trenurile vor fi puse în funcțiune începând cu data de 30 iunie.

Citeste si: Anuntul lui Klaus Iohannis dupa prelungirea starii de urgenta

"Lucrările la Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor au intrat în linie dreaptă! M-am asigurat, împreună cu premierul Ludovic Orban, în vizita de astăzi de pe șantier că apelul meu lansat către antreprenori a fost înțeles și lucrările avansează conform graficului.

Termenul de 30 iunie râmâne un termen asumat de către antreprenor pentru punerea în circulație cu călători a acestei magistrale de metrou! Este o investiție mult așteptată de către bucureșteni care trebuie finalizată conform angajamentelor!

Investițiile continuă pentru că doar așa putem reporni motoarele economiei, încetinite de criza provocată de pandemia Covid-19!", a scris ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe facebook.

Citeste si: Avertisment de la OMS: Vin săptămâni critice pentru Europa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate